Cumhurbaşkanı Erdoğan SON DAKİKA EMEKLİYE ZAM açıklaması! Tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan emekliye zam konusunda son dakika açıklaması geldi. Seçim öncesi zam bekleyen emekliler için Cumhurbaşkanı tarih verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan SON DAKİKA EMEKLİYE ZAM açıklaması! Tarih verdi

Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika emekliye zam açıklaması geldi. Bir süredir milyonlarca emekli vatandaş seçim öncesinde ilave zam bekliyordu. Az önce konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklinin beklediği zam ile ilgili açıklamalarda bulundu. Emekliye zam için tarih veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, birçok emekliydi hayal kırıklığına uğrattı.

Türkiye'deki milyonlarca emekli vatandaş seçim öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam müjdesi bekliyor. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sadece 3 gün kalırken emekli maaşlarına ek zam gelecek mi gelmeyecek mi sorusunun yanı sıra merak ediliyordu. Az önce Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklaması yaparak emekliye zam konusunda değerlendirmelerde bulundu. Peki emekliye zam gelecek mi?

EMEKLİYE İLAVE ZAM GELECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dakika açıklaması yaparak emekliye ek zam konusunda konuştu. Yerel seçim öncesi mitinglere devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında Enflasyonun durumuna göre Temmuz ayında emekli maaşlarının yeniden masaya yatırılacağını söyledi. Ancak yerel seçim öncesi zam bekleyen emekliler bu açıklama ile hayal kırıklığı yaşadı.

MİLYONLARCA EMEKLİ ZAM BEKLİYORDU

Yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken milyonlarca emekli vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan zam haberi bekliyordu. Aslında ak partili birçok isimden de seçim öncesi zam sinyalleri gelmişti. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü açıklaması ile birlikte seçim öncesi zam iddialarına da son noktayı koymuş oldu. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamalarına emekliler son derece tepkili. Geçim sıkıntısı yaşadıklarını belirten emekliler, bu sorunun hükümet tarafından bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor. Fakat emekliye en yakın zam temmuz ayında olacak gibi görünüyor.