Emeklinin IBAN numarasına ödeme başlıyor! 1-5 Nisan arası ÇİFTE MÜJDE geldi

Emeklinin IBAN numarasına ikramiye ödemeleri başlıyor. 4A 4B 4C emeklisi, bugünden itibaren 3000 TL ikramiye alacak, 17.500 TL’ye kadar promosyon ödemeleri de hesaplara yatacak.

Emeklinin IBAN numarasına ödeme başlıyor! 1-5 Nisan arası ÇİFTE MÜJDE geldi

Emeklinin IBAN numarasına ödeme başlıyor! 1-5 Nisan arası ÇİFTE MÜJDE geldi!

Türkiye’de yerel seçimlerin tamamlanmasıyla birlikte gündem yeniden bayram öncesi ödemeler oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin yüzde 50 artışla 3000 TL’ye yükselmişti. Emekliler için bayram ikramiyesi ödeme tarihleri de açıklandı. 1-5 Nisan arası tüm ödemeler emeklinin IBAN numarasına yatacak. Buna ek olarak emekliye bir sürpriz haber daha var. Emekli maaşı alanlar için çifte ödeme miktarı netleşti. Bayram öncesi başvuru yapan emekliye bayram ikramiyesine ek 17.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi de yatacak. İşte emekliye 1-5 Nisan arası yapılacak ek ödemeler ve detayları…

Emeklinin IBAN numarasına Nisan ayı ödemeleri yatmaya başlıyor. Ek ödeme imkanları bayram öncesinde çifter çifter gelmeye devam ederken emekliler de ek gelir elde edebilmek amacıyla yeni ödemeleri araştırıyor. 1-5 Nisan arası emekli maaşı alan vatandaşlara çifte ödeme imkanı var. SSK, BAĞ-KUR, 4C emeklisi için hem Nisan ayı promosyon ödemeleri hem de bayram ikramiyesi ödemeleri bugünden başlıyor. Peki hangi emekli ne kadar ek ödeme alacak? Emekliye ek ödeme ne zaman yatacak? En yüksek promosyon hangi bankada? İşte emeklilerin merakla takip ettiği Nisan ayı ek ödemeleri ve detaylar…

emekli-nisan-ayi-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİYE EK ÖDEMELER BAŞLIYOR

Emekli maaşı alan 17 milyona yakında vatandaşa ek ödemeler bugün başlıyor. SSK, BAĞ-KUR, 4C emeklisi için yapılacak ilk ödeme bayram ikramiyesi oldu. Emekli bayram ikramiyesi miktarı artırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde ödenen emekli ikramiyelerine yüzde 50 oranında zam yapıldığını belirtti. Böylece emekliye ödenen ek ikramiye miktarı 3000 TL oldu. Bu yıl emekliler toplamda 6000 TL bayram ikramiyesi alacak. İlk ikramiye ödemeleri ise 1-5 Nisan arasında tüm emekliler için tamamlanacak.

emekli-nisan-ayi-ek-odeme-2.jpg

BANKALARDA PROMOSYON ARTIŞI VAR

Emekliler için Nisan ayının sürprizi ise bankalardan geldi. Hem özel bankalarda hem de kamu bankalarında promosyon artışı yaşandı. Cumhurbaşkanı talimatı ile SGK, 19 banka ile yeniden masaya oturdu. Yapılan anlaşmada en düşük promosyon 8000 TL olarak belirlenirken en yüksek promosyon ise 12.000 TL oldu. Ancak özel bankalar, bu rakamın üstüne çıkabiliyor. Bu konuda ilk adım ise Akbank’tan geldi.

emekli-nisan-ayi-ek-odeme-3.jpg

AKBANK 17.500 TL EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU VERİYOR

Akbank, emekliler için yeni promosyon miktarlarını açıkladı. 4a 4b 4c fark etmeden Akbank tarafından emeklilere ödenecek yeni promosyon 3 yıllık maaş taahhüdü karşılığında 15.000 TL veriyor. Ayrıca buna ek olarak Akbank’ın kredi kartını kullanan emeklilere ek ödeme de var. Akbank’ın istediği ek koşulları sağlayan emekliler 2500 TL’de hediye para veriyor. Böylece Akbank’ın emekliye ödediği toplam maaş promosyonu 17.500 TL’ye yükseldi.