Emekliye bayram sürprizi! ÇİFT İKRAMİYE jesti geldi

4A 4B 4C emeklisine Bayram sürprizi geldi. Kurban Bayramında çift ikramiye o emeklilere müjdelendi.

Emekliye bayram sürprizi! ÇİFT İKRAMİYE jesti geldi

Emekli maaşı alan 16 milyon vatandaşa Kurban Bayramı sürprizi var. Resmi açıklama yapıldı, emekliye çifte ikramiye sürprizi geldi. Bayram ikramiyesi o emekliler için 8.000 TL oldu. Çok sayıda vatandaşı ilgilendiren yeni duyuru Adana Ceyhan Belediyesi tarafından yapıldı. İlçede yaşayan tüm emekliler için Ekstra 5.000 TL'lik bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. Emekli vatandaşlar, hem devletten hem de belediyeden ikramiye alma şansına sahip olacak. Kurban Bayramı öncesinde verilecek olan kimseye ikramiye için emeklilerin belirtilen başvuru kanalları aracılığı ile işlem yapması gerekiyor. Emekliyi bekleyen çifte sürprizin detayları haberimizde…

EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDENECEK

2018 yılından bu yana Türkiye'deki emekli vatandaşlar için her dini bayram öncesi bayram ikramiyesi ödemesi yapılıyor. 2024 yılı içinde bayram ikramiyesi miktarı güncellenmiş Cumhurbaşkanı kararıyla 3000 TL'ye yükseltilmişti. Ramazan Bayramı öncesi 3000 TL ve Kurban Bayramı öncesi 3000 TL olmak üzere devletin 2024 yılında ödediği toplam bayram ikramiyesi tutarı 6000 TL oldu.

Emekli vatandaşlar Ramazan Bayramı ikramiyelerini Nisan ayının başında yani Ramazan Bayramı'ndan hemen önce almıştı. Şimdi ise gözler Haziran ayında kutlanacak olan Kurban Bayramı ikramiyelerine çevrildi. Kurban Bayramı 14 Haziran'da kutlanacak ve bayramdan en az bir hafta önce de bayram ikramiyesi ödemelerinin hesaplara geçeceği tahmin ediliyor. Emekliler Böylece yılın ikinci bayram ikramiyesi ödemesini de almış olacak.

EMEKLİYE 5000 TL EK İKRAMİYE VERİLECEK

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından Adana'da yaşayan emekliler için yeni bir haber verildi. Ceyhan ilçesinde yaşayan ve düşük gelirli olan emeklilere belediye tarafından bayram ikramiyesi verilecek. Ceyhan Belediyesi, 5000 TL Ek ikramiye müjdesini duyururken sadece başvuru yapan emeklilere ödeme yapılacağı bildirildi. Bu ikramiye ödemesi devletin verdiği Bayram ikramiyesinin dışında gerçekleştirilecek ve ekstra olarak emeklinin cebine girecek.

5000 TL Ek bayram ikramiyesi ödemesi için emeklilerin belediyelere başvuru yapmaları gerekiyor. Adana Ceyhan Belediyesi tarafından verilecek olan ek ikramiye ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen emekliler belediyelere giderek danışmalardan bilgi alabilir. Ayrıca başvuruları da yine danışmalar aracılığıyla yapabilirsiniz.