Emekliye Erken Sürpriz! Mayıs Başında SSK ve Bağ-Kur Emeklisine En Az 8000 TL İkramiye Ödenecek

Emekli maaşı alanlara Mayıs Sürprizi erken geldi. 1 Mayıstan itibaren maaşa ek en az 8000 TL ikramiye ödenecek.

Emekliye Erken Sürpriz! Mayıs Başında SSK ve Bağ-Kur Emeklisine En Az 8000 TL İkramiye Ödenecek

Türkiye’de Emekliler için zam Temmuz ayına kaldı. 17 milyona yakın emekli vatandaş her ne kadar erken zam hayali kursa da hükümetten yapılan açıklamalarla zam tarihi netleşti. Ancak zam hayalleri suya düşse de emekliye başka müjdeler var. Emekliler için Mayıs Sürprizi erken geldi. Mayıs başından itibaren emekliye maaşa ek en az 8000 TL ikramiye ödemesi yatacak. SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklisinin tamamı bu ödemelerle buluşacak. Erken sürprizin detayları da netleşti. İşte emekliyi bekleyen yeni ödemeler ve tarihleri…

Emeklilere Mayıs ayı müjdeler erkenden geldi. 4A 4B 4C emeklisi için yepyeni ödeme Sürprizi var. Maaşa ek en az 8000 TL ödeme emekliye IBAN üzerinden yatacak. Yeni ödemelere dair detaylar da belli oldu. Tek bir başvuru ile ek ödeme almak mümkün. Tüm emekliler, Ek koşul olmadan bu kampanyaya katılabiliyor. Yeni ödemenin adresi ise kamu bankaları oldu. Ziraat, Vakıf ve Halkbank’a Cumhurbaşkanı talimatı üzerine emekliler için promosyon fırsatlarını güncelledi. Artık en düşük ödeme 8000 TL’den başlıyor. Yeni promosyon kampanyasına ilişkin şartlar da netleşti. İşte emekliye özel ek ödeme fırsatları…

4a-4b-4c-emeklisine-23-24-25-nisanda-istisnasiz-cumhurbaskani-onayli-ek-para-1-001.jpg

EMEKLİYE EK ÖDEMEDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Bankalar tarafından emekliye verilen ek ödemelerde yeni dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine başladı. Tüm emekliler maaşa ek yüksek ödeme alma şansına artı sahip. Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank’ta emekli için elini taşın altına koyan bankalar oldu.

Geçtiğimiz yıllarda düşük promosyon imkanları nedeniyle tepki çeken kamu bankaları artık emekliye çok daha cömert fırsatlar sunuyor. Kamu bankalarını güncel promosyonları 8000 TL ile 12.000 TL arasında değişiyor. Emekliye ödenecek promosyon miktarı ise maaş aralığına göre hesaplanıyor. 10.000 TL maaş alan bir emekli 8000 TL promosyon alırken 20.000 TL maaş alan emekliye ödenen miktar 12.000 TL oluyor.

maas-zammi-mujdesi-bakan-isikhandan-geldi-emekliye-yeni-mujde-var.jpg

EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI NELER?

Kamu bankaları, emekli promosyonları özel bankalara oranla çok daha kolay koşullarda veriyor. Ek koşulsuz promosyon almak için kamu bankaları ile 3 yıllık maaş tahahüdü imzalamak yetiyor. Yani başka bir şart olmadan emekli maaşınızı taşıyarak promosyon alabilirsiniz.

4a-4b-4c-emeklisine-23-24-25-nisanda-istisnasiz-cumhurbaskani-onayli-ek-para-4-001.jpg

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Emekli promosyon kampanyalardan yararlanmak artık çok daha kolay. Çünkü eskisi gibi şubeye gitme şartı yok. Artık başvurular mobil ve İnternet bankacılığı üzerinden bir kaç dakika içinde yapılıyor. Böylece emekliler kamu bankalarını hızlı ve kolay promosyon imkanlarından anında yararlanma şansına sahip oluyor. promosyon ödemeleri başvuru tamamlandıktan sadece 3 gün sonra emekliye IBAN numarası üzerinden yatıyor. Herhangi bir ek işlem de gerekmiyor.