Emekliye Resmen Açıklandı! Yarın 12.30'dan sonra IBAN'a 12000 TL Yatacak

Emekliyi sevindiren açıklama 2 bankadan geldi. Yarın saat 12.30'dan sonra emeklinin IBAN numarasına 12.000 TL ödeme yatacak.

Emekliye Resmen Açıklandı! Yarın 12.30'dan sonra IBAN'a 12000 TL Yatacak

Emekliye son dakika sevindirici haber geldi. Milyonlarca emeklinin IBAN numarasına 10 Mayıs 12.30'dan sonra 12.000 TL Ek ödeme yatacak. Ziraat Bankası ve Halkbank son dakika olarak duyurdu. Emekli maaşı alanlara yapılacak yeni ödeme Maaş promosyonu olarak gerçekleşecek. Milyonlarca emekli, yaşadıkları geçim sıkıntısını bankaların verdiği maaş promosyonları ile ek gelir elde ederek rahatlatacak. Ziraat Bankası ve Halkbank'ın yeni Maaş promosyonu kampanyası ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Türkiye'de 16 milyondan fazla emekli vatandaş var. Emekli maaşlarına beklenen ilave zammı gelmemesi ile birlikte mağduriyet yaşayan Milyonlarca kişi bankaların Maaş promosyonu fırsatlarını değerlendiriyor. Son dakika haberi geldi emeklilere yeni promosyon miktarları belli oldu. Emekli maaşı alanlara verilecek nakit promosyon imkanı artık 12.000 TL'ye yükseldi. Ziraat Bankası ve Halkbank yeni bir duyuru yaparak başvuru yapan emeklilere Yarın 12.30'dan sonra ekstra ödeme yapacağını bildirdi. Tüm emekliler Ziraat Bankası ve halkbank'a maaşlarını taşıyarak bu ödemeden yararlanabiliyor.

YARIN 12.30’DAN SONRA EKSTRA ÖDEME BAŞLIYOR

Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından emeklilere sağlanacak promosyon fırsatları Yarın 12.30'dan itibaren başlıyor. Emekli maaşını bu iki kamu Bankasına taşıyanlar koşulsuz şartsız 12.000 TL'lik promosyon ödemesini cebine koyuyor. Ekstra bir şart istenmiyor sadece 3 yıllığına emekli maaşınızı taşımanız ve kamu bankalarından almak için taahhüt etmeniz yeterli oluyor. Bankalar başvuru kolaylığı da sunuyor. Şubeye gitmeden internet bankacılığı ve mobil bankacılıktan başvuru işleminizi yapabilir promosyon fırsatını değerlendirebilirsiniz.

EMEKLİLERE ÖZEL AVANTAJLAR DA VAR

Ayrıca Ziraat Bankası ve Halkbank emekli müşterilerinin bütçesini rahatlatmak amacıyla özel avantajlar da sunuyor. Bu avantajlar arasında düşük faizli kredi fırsatları ve faizsiz nakit avans yer alıyor. Emekliler kamu bankalarını tercih etmeleri durumunda 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli düşük faizli kredi desteğinden yararlanabilirken aynı zamanda 15.000 TL'ye kadar da faizsiz nakit avans fırsatını değerlendirebiliyor.

SON BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU

Emeklilere kamu bankaları tarafından sağlanan avantajlı fırsatlarda son başvuru tarihi belli oldu. En geç 31 Mayıs tarihine kadar başvurusunu yapan emekliler hem düşük faizli kredi desteklerinden hem de faizsiz nakit avans imkanlarından faydalanacak Ayrıca karşılıksız ve geri ödemesiz Maaş promosyonu alabilecek.