Hz. Meryem olduğunu ilan ettiği iddia edilmişti o isimden açıklama geldi

Sosyal medyada yayılan bir video gündemin ilk sıralarına yerleşmişti. Umre ziyaretine giden bir kadının görüntülerinin yer aldığı söz konusu video ‘Ben Hz Meryem’ notuyla yayınlandıktan sonra çok sayıda tepki almıştı.

Hz. Meryem olduğunu ilan ettiği iddia edilmişti o isimden açıklama geldi

Sosyal medyanın gündeminde olan video konuşulmaya devam ederken videodaki yazı tepki çekmiş ve binlerce kişi yorum yağdırmıştı. Gündem olan o görüntülerdeki kadının Kübra Acar’a ait olduğu ve videodaki yazının kendisine ait olmadığı belirtildi. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulunan Kübra Acar, o görüntülerin umre ziyaretinde çekildiğini ve görüntülerin üzerine tanımadığı kişiler tarafından ‘Ben Hz. Meryem’ yazılarak paylaşıldığını söyledi ve konuyla ilgili yasal sürecin başlatıldığını da not düştü.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyanın gündemine oturan bir videoda ‘Ben Hz. Meryem’ notunun yer alması tepki çekmiş ve binlerce kişi tepki dolu yorumlarda bulunmuştu. Umre ziyaretinde bulunan bir kadının görüntülerinin ‘Ben Hz. Meryem’ notuyla yayınlanması üzerine bu görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu ve tepki çekti. Görüntülerdeki kadının Hz. Meryem olduğunu ilan ettiği iddia edilmiş ve tüm sosyal medya bu konuyu konuşmaya başlamıştı. Gerçek ortaya çıktı ve o görüntülerdeki sosyal medya kullanıcısı hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

hz-meryem-oldugunu-ilan-ettigi-iddia-edilmisti-o-isimden-aciklama-geldi.jpg

YASAL SÜREÇ BAŞLATILDI

Umre ziyaretinde bulunan bir kadının videosunun üzerine ‘Ben Hz. Meryem’ notunun yazılması ve bu görüntülerin kısa sürede gündem olmasıyla birlikte tepkilerin de ardı arkası kesilmedi. Görüntülerdeki kadından açıklama geldi ve gerçek ortaya çıktı. Görüntülerin umre ziyaretinde çekildiğini anlatan Kübra Acar isimli sosyal medya kullanıcısı hakkındaki iddialara yanıt verdi ve ‘Geçtiğimiz aylarda bir tur firması ile umre ziyaretine katıldım. Tur kafilesi ile çekilen görüntüler tanımadığım kişiler tarafından videonun üzerine ‘Ben Hz. Meryem’ yazılarak paylaşılmaya başlanmıştır. Yazılan yazı, haberler gerçeği yansıtmamakla birlikte hiçbir araştırma yapmadan haberi yayan basın organlarına, hakaretlere karşı yasal sürecin avukatlarım Av. Selin Betül Ayyıldız ve Av. Mehmet İlkay Özde tarafından başlatıldığını kamuoyuna bildiririm.’ açıklamasında bulundu.