İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç hayatını kaybetti

İsmailağa Cemaati’nin lideri Hasan Kılıç’ın vefat ettiği öğrenildi. Önceki gün hastaneye kaldırılan Kılıç, 94 yaşında hayata gözlerini yumdu. Vefat haberi İsmailağa Cemaati tarafından yapılan açıklama ile duyuruldu.

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç hayatını kaybetti

Önceki gün hastaneye kaldırıldığı öğrenilen İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç’ın vefat ettiği açıklandı. İsmailağa’dan yapılan açıklama ile Hasan Kılıç’ın vefat haberi kamuoyuna duyuruldu. İsmailağa’dan yapılan açıklamada, ‘Şeyhimiz Hasan Efendi Hazretlerimiz (Kuddise Sirruhu) rahmet-i Rahman’a kavuşmuştur. Ümmet-i Muhammed’in başı sağ olsun.’ denildi.

HASAN KILIÇ VEFAT ETTİ

İsmailağa Cemaati lideri Hasan kılı vefat etti. Geçtiğimiz gün hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Hasan Kılıç, doktorların tavsiyesi üzerine müşahede altında tutulmaya başlanmıştı. Hasan Kılıç, 94 yaşında hayata gözlerini yumdu.

VEFAT HABERİNİ İSMAİLAĞA DUYURDU

Hasan Kılıç'ın vefat haberini İsmailağa duyurdu. İsmailağa'dan yapılan açıklamada, 'Şeyhimiz Hasan Efendi Hazretlerimiz, rahmet-i Rahman'a kavuşmuştur. Ümmet-i Muhammed'in başı sağ olsun. Cenaze ile ilgili bilgilendirme daha sonra yapılacaktır.' denildi.

ismailaga-cemaati-lideri-hasan-kilic-hayatini-kaybetti.jpg

CENAZE İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPILDI

Hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze merasimi ile ilgili bilgilendirme de geldi. İsmailağa'dan yapılan açıklamada, cenaze namazının kılınacağı cami ve cenaze merasimi ile ilgili detaylar yer aldı. Açıklamada; 'Şeyhimiz Hasan Efendi Hazretlerimiz (Kuddise Sirruhu) rahmet-i Rahman'a kavuşmuşturç Cenazesi yarın (23 Nisan Salı) ikindi namazını müteakip Fatih Camii'nden kaldırılacak ve Sakızağacı Şehitliği'nde uğurlanacaktır.' ifadelerine yer verildi.