Mayıs ayı Kabine toplantısı başlıyor! Öğretmen ataması için nefesler tutuldu

2024 Mayıs ayının Kabine toplantısı tarihi büyük bir merakla takip ediliyor. Kabine toplantısının yapılacağı tarih ve toplantı sonrasında yapılacak olan açıklamalar için nefesler tutuldu. Gözler Kabine toplantısına çevrildi.

Mayıs ayı Kabine toplantısı başlıyor! Öğretmen ataması için nefesler tutuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısının tarihi merak ediliyor. Normal şartlarda 14 günde bir gerçekleştirilen Kabine’nin Mayıs ayı toplantı tarihi araştırılıyor. 30 Nisan 2024 tarihinde yapılması beklenen Kabine toplantısı takvimde yer almamıştı. Şimdi gözler yeni haftaya çevrildi. Peki, Mayıs ayı Kabine toplantısı ne zaman Mayıs 2024? Kabine toplantısı saat kaçta? Öğretmen ataması açıklanacak mı? Öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? İşte merak edilenler…

GÖZLER HAFTA BAŞINA ÇEVRİLDİ

Mayıs ayının ilk günlerinde gözler Kabine toplantısında. Mayıs ayının ilk Kabine toplantısı hangi gün, saat kaçta yapılacak merak ediliyor. Gözler Kabine toplantısının yapılacağı tarihe çevrilirken herkes hafta başına kilitlendi. 30 Nisan 2024 tarihinde yapılması beklenen Kabine toplantısı takvimde yer almamıştı. Son Kabine toplantısı ise 16 Nisan tarihinde yapılmıştı.

MAYIS AYI KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Nisan ayını geride bırakırken Mayıs ayının ilk günlerinde Mayıs Kabine toplantısı merak ediliyor. Toplantı için tüm gözler yeni haftaya çevrildi. Kabine toplantısının 6 Mayıs 2024 Pazartesi gerçekleştirilmesi bekleniyor.

mayis-ayi-kabine-toplantisi-basliyor-ogretmen-atamasi-icin-nefesler-tutuldu.jpg

ÖĞRETMEN ATAMASI GÜNDEMİ

Kabine toplantısında yer alması beklenen ana gündem maddelerinden biri de öğretmen ataması. Atama bekleyen öğretmenler gözü ve kulağı Kabine’de. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili yaptığı açıklamada Kabine toplantısını işaret etmiş ve ‘Önümüzdeki hafta Kabine toplantısı olursa orada açıklanmış olacak. Biz rakamda uzlaştık zaten.’ demişti.