Metro istasyonunda taciz! Zorla öpmeye çalıştı

Bangkok yakınlarındaki Samut Prakarn eyaletinin Ban Mai bölgesinde bir metro istasyonunda yaşanan taciz anlarına ait güvenlik kamerası görüntülerinin paylaşılması damga vurdu.

Metro istasyonunda taciz! Zorla öpmeye çalıştı

Görüntülerde bir adamın yürüyen merdivenlerden çıkan kadının yolunu keserek onu yakaladığı ve zorla öpmeye çalıştığı anlar saniye saniye yer alıyordu. Saldırganın tutuklandığı kayda geçti. Tayland'ta yaşamını sürdüren 30 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kadın alışveriş merkezindeki bir kozmetik mağazasında güzellik danışmanı olarak çalışmakta ve olayın meydana geldiği anlar işe gitmek için metro istasyonunun yürüyen merdivenlerinden çıkmaktaydı. Yürüyen merdivenlerin sonunda bir adamın beklediğini gördüğünü dile getiren mağdur adamın mastürbasyon yaptığını fark etmesiyle üzerine doğru geldiğini ifade etti.

metro-istasyonunda-taciz-zorla-opmeye-calisti.jpg

27 yaşındaki Suthat Chuayrod olduğu ifade edilen şüphelinin önünü kestiğini ve ona zorla sarılarak öpmeye çalıştığını dile getiren ismi açıklanmayan mağdur kendisinin direndiği için saldırganın yumruklarına maruz kaldığını sözlerine ekledi.

metro-istasyonunda-taciz-zorla-opmeye-calisti-001.jpg

İDDİALARI REDDETTİ
Başka bir yolcunun yürüyen merdivenlerden çıkmasının ardından Suthat olay yerinden kaçtı. Güvenlik kamerası görüntüleri, Suthat'ın kurbanın çantasını alıp yürüyen merdiven yönüne doğru kaçtığını ve sonrasında kaldırıma park ettiği motosikletini bıraktığını ifade etti. Polis, Suthat'ı olayın olduğu gün mut Prakarn vilayetindeki evinde yakalayarak tutukladı. Suthat olayın başında mağdura fiziksel veya cinsel saldırıda bulunmadığını ileri sürerek iddiaları reddetti.