Migros DEV indirimi başlattı! 10 gün sürecek indirimi kaçıran saç baş yolar

Migros, Mayıs indirimleri için düğmeye bastı. 10 gün sürecek DEV indirim başladı. Bu fırsatları kaçıran saç baş yolar.

Migros DEV indirimi başlattı! 10 gün sürecek indirimi kaçıran saç baş yolar

Migros, yepyeni bir indirim haberini daha duyurdu. Mayıs ayında ilk indirim kampanyasını açıklayan ünlü marketler zincirinin yeni fırsatları 10 gün sürecek. Büyük bir fiyat indirimi yapan Migros markette yine dopdolu fırsatlar var. Bu kampanyayı kaçıran saç baş yolar, bizden söylemesi. İşte Migros’un yeni indirim listesi…

Migros'ta mayıs ayı için özel indirim kampanyası başladı. Özellikle Migros temizlik ürünlerinde büyük indirim var. Hem sanal market uygulamasından hem de marketlerden alışveriş yaparak Migros'un kampanyalı ürünlerini yakalayabilirsiniz. Migros'ta indirime girecek temizlik ve hijyen ürünleri arasında çamaşır deterjanları, çamaşır suyu, tablet bulaşık deterjanı ve daha birçok ürün yer alıyor. Migros'ta başlayan fiyat indirimi 10 gün sürecek. Bu Kampanyayı kaçırmak istemeyenler acele etsin Çünkü stoklarla sınırlı ürünler raflarda çoktan yerini aldı.

MİGROS DEV İNDİRİM KAMPANYASINI BAŞLATTI

Migros'ta merakla beklenen dev indirim kampanyası başladı. 10 gün boyunca geçerli olacak temizlik ürünleri indirimlerinde öne çıkan ürünler şöyle:

1.36 lt Persil Power Jel Color 99.95 TL

4 kg Pril Bulaşık Deterjanı 119.95 TL

2470 ml Omo Sıvı Deterjan 119 TL

5 lt Domestos Çamaşır Suyu 144.75 TL

7 kg Ariel Dağ Esintisi / Ariel Oxi Ekstra Hijyen 259.95 TL

Finish Quantum 30'lu Tablet 149.95 TL

8 kg Alo Toz Deterjan 274.95 TL

Fairy Hepsi 1 Arada 84'lü Tablet 369.95 TL

10 kg Rinso Matik 225 TL

Migros Market indirim kampanyası kapsamında stoklarla sınırlı ürünleri raflarına taşıyor. Ekonomik ve Kaliteli alışveriş yapmak isteyenler Migros'un mağazalarından ya da Sanal Market uygulaması üzerinden siparişlerini verebiliyor. Kampanyayı kaçırmak istemiyorsanız acele edin çünkü ürünler stoklarla sınırlı.