Migros’tan dev indirim! 5 kilosu 2’li alımda 174,90 TL’ye düştü

Migros Mayıs indirimleri başladı. Dev indirim kampanyasında öne çıkan ürünler belli oldu.

Migros’tan dev indirim! 5 kilosu 2’li alımda 174,90 TL’ye düştü

Migros Mayıs indirimleri son sürat başladı. Yılbaşından bu yana enflasyona inat büyük indirim kampanyaları yapan ünlü marketler zincirinde Mayıs ayında da yine çok özel fırsatlar var. Migros’un yeni indirim listesinde bir çok ürün dikkat çekiyor ancak özellikle 5 kg toz şeker fiyatları 2’li alımda en dip fiyata düştü. İşte Migros indirimli ürünler ve fiyatları…

Türkiye’de market denilince akla gelen ilk adreslerden biri olan Migros, yeni indirim listesini duyurdu. Migros’un Mayıs indirimlerinde özellikle toz şeker fiyatları öne çıktı. Her mutfağın ihtiyacı olan toz şeker, Migros’ta 2’li alımda dev indirime giriyor. İşte Migros’un yeni indirimleri ve Migros toz şeker fiyatları…

MİGROS’TA TOZ ŞEKER İNDİRİMİ BAŞLADI

Migros Mayıs ayı indirimleri kapsamında yeni ürünlerini ve fiyat listesini yayınladı. Bu kampanyada en dikkat çeken ürünlerden biri de toz şeker fiyatları oldu. Migros’un yeni listesinde 5 kg toz şeker 2’li alımda şok fiyata düşüyor.

“Çok Al Hesaplı Al” kampanyasına başlayan Migros markette Irmak 5 kg toz şeker fiyatı 2’li alımda indirime girdi. Normalde adet fiyatı 174,95 TL olan Irmak 5 kg toz şekerin 2’li alımda adet fiyatı 124,90 TL’ye düşüyor.

migrostan-dev-indirim-5-kilosu-2li-alimda-17490-tlye-dustu-2.jpg

MİGROS MONEY KART SAHİPLERİ İÇİN GEÇERLİ

Migros’un yeni indirimleri Money kart ve Money Club kart sahipleri için geçerli. Migros mağazalarında ve Migros sanal market uygulamasında geçerli olan kampanya 9 Mayıs tarihine kadar devam edecek. İndirimi kaçırmak istemeyenler acele etsin. Çünkü ürünler stoklarla sınırlı.