Peş peşe depremler! Elazığ, Erzincan ve Kahramanmaraş sallandı

Son dakika. Kandilli Rasathanesi son depremler verilerine göre 3 ilimizde peş peşe deprem oldu. Elazığ, Erzincan, ve Kahramanmaraş son dakika haberi…

Peş peşe depremler! Elazığ, Erzincan ve Kahramanmaraş sallandı

Kandilli Rasathanesi son dakika anlık deprem verilerine göre 3 ilimizde peş peşe deprem meydana geldi. 8 Mayıs son depremler belli oldu. Elazığ Erzincan ve Kahramanmaraş peş peşe sallandı. Peki depremlerin şiddeti kaç oldu? "8 Mayıs Çarşamba son depremler listesi" ve detaylar haberimizde…

8 Mayıs Çarşamba günü depremler listesi belli oldu ve 3 ilimizde peş peşe deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan son verilere göre Elazığ Erzincan ve Kahramanmaraş'ta ardı ardına depremler meydana geldi. Peki depremlerin şiddeti kaç oldu? Deprem mi oldu?

3 İLİMİZDE PEŞ PEŞE DEPREM

8 Mayıs Çarşamba son depremler listesi Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlandı. Son verilere göre 3 ilimizde peş peşe depremler meydana geldi. Elazığ, Erzincan ve Kahramanmaraş sallandı.

Son dakika deprem haberi sosyal medyada da Gündem olurken depremlerin şiddeti belli oldu. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi 8 Mayıs son depremler listesi şöyle:

KANDİLLİ RASATHANESİ 8 MAYIS SON DEPREMLER LİSTESİ