Resmi Gazete’de yayımlandı! Tacikistan vatandaşlarına vize muafiyeti kaldırıldı

Türkiye, Tacikistan vatandaşlarının vize muafiyetini kaldırdı. Tacikistan vatandaşlarına uygulanan vize muafiyeti, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla kaldırıldı. Söz konusu karar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Tacikistan vatandaşlarına vize muafiyeti kaldırıldı

Resmi Gazete’nin 6 Nisan tarihli sayısı yayımlandı. Resmi Gazete’nin bu sayısında Tacikistan vatandaşlarına vize muafiyetinin kaldırılması kararı da yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan Resmi Gazete’de yayımlanan duyuruya göre, Tacikistan ile Türkiye Cumhuriyeti arasında mevcut olan vize muafiyeti anlaşması sona erdi.

TACİKİSTAN VATANDAŞLARINA VİZE MUAFİYETİ KALDIRILDI

Resmi Gazete’nin yeni sayısı yayımlandı. Resmi Gazete’nin 6 Nisan 2024 tarihli sayısında Tacikistan vatandaşlarının vize muafiyeti ile ilgili karar da yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan bu karar kapsamında Tacikistan vatandaşlarına uygulanan vize muafiyeti kaldırıldı.

VİZE BAŞVURUSUNDA BULUNMAK ZORUNDALAR

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Tacikistan ile Türkiye Cumhuriyeti arasında mevcut olan vize muafiyeti anlaşması sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yürürlüğe giren karar ile Tacikistan vatandaşlarına uygulanan vize muafiyeti kalktı. Bu karardan sonra Tacikistan vatandaşları Türkiye’ye seyahat için vize başvurusunda bulunacak.