Şahan Gökbakar Galatasaray paylaşımlarıyla Fenerbahçelileri kızdırdı

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, bu akşam oynanan Süper Kupa maçının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Şahan Gökbakar Galatasaray paylaşımlarıyla Fenerbahçelileri kızdırdı

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçının ardından yaptığı paylaşımlarla gündemde. Gökbakar’ın paylaşımları Fenerbahçelileri kızdırdı. Bu akşam oynanan Süper Kupa maçına çıkan Fenerbahçe U19 Takımı maçın ilk dakikalarında sahadan çekilirken Galatasaray ise çift kale maç yaptı.

SÜPER KUPA MAÇI SPOR MANŞETLERİNDE

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa final maçı spor manşetlerinde yer almaya devam ediyor. Karşılaşmaya U19 Takımıyla çıkan Fenerbahçe, maçın ilk dakikalarında sahadan çekildi. Maçın birinci dakikasında Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’den gelen gol ile sarı kırmızılı ekip 1-0 öne geçerken Fenerbahçe U19 Takımının sahadan çekilmesi sonrası Galatasaraylı futbolcular çift kale maç yaptı. Spor gündemi Süper Kupa maçını konuşmaya devam ederken sosyal medya üzerinden de karşılaşmayla ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı.

sahan-gokbakar-galatasaray-paylasimlariyla-fenerbahcelileri-kizdirdi-003.jpg

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Galatasaray’ın Süper Kupa’yı almasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı peş peşe paylaşımlarla Galatasaray’ı tebrik etti. İlk paylaşımında Galatasaray Spor Kulübü’nün paylaşımını sayfasına ekleyen Gökbakar, ‘Tebrikler Galatasaray’ notunu ekledi. Ardından bir paylaşım daha yapan Gökbakar, Galatasaraylı futbolcuların hep birlikte verdiği pozu paylaşarak ‘Agalar’ notunu ekledi gülücük ve sarı kırmızı kalp emojisi bıraktı. Ünlü komedyenin bu paylaşımları Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı. Sarı lacivertli taraftarlar sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla Şahan Gökbakar'a tepki gösterdi.

sahan-gokbakar-galatasaray-paylasimlariyla-fenerbahcelileri-kizdirdi.jpg

sahan-gokbakar-galatasaray-paylasimlariyla-fenerbahcelileri-kizdirdi-002.jpg