Sigaraya YENİ ZAM GELDİ! Bu defa paket başı 5 TL oldu

Son dakika sigara zammı Haberi geldi. Sigara fiyatlarına yeni bir zam daha yapıldı. Bu defa sigaraya zam paket başı 5 TL oldu.

Sigaraya YENİ ZAM GELDİ! Bu defa paket başı 5 TL oldu

Sigara fiyatları peş peşe zam haberleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son dakika haberine göre JTİ sigara grubunun ardından bir sigara grubuna daha zam geldi. Philip Morris sigara grubu da Sigara fiyatlarına zam kararı aldı. Peki zam sonrası güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? Philip Morris sigara fiyatları ne kadar? İşte son dakika sigara zammı ve detaylar…

5 Nisan 2024 güncel sigara fiyatları ve sigaraya yeni zam var mı sorusunun yanıtı merakla Takip ediliyor. JTİ Grubu sigara zammı sonrası Philip Morris grubundan da zam kararı geldi. Son dakika haberine göre Philip Morris Sigara fiyatlarına paket başı 5 TL'lik zam yapıldı. 8 güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? Philip Morris en ucuz sigara kaç TL? Philip Morris en pahalı sigara kaç TL?

SİGARA FİYATLARINA PAKET BAŞI 5 TL ZAM

5 Nisan 2024 sigara zammı son dakika olarak duyuruldu. Philip Morris grubunda Sigara fiyatlarına paket başı 5 TL artış yapıldı. Buradan sonrası grubun en ucuz sigara fiyatı 60 TL'ye yükselirken en pahalı sigara fiyatı ise 67 TL oldu.

Philip Morris zamlı sigara fiyatları şöyle:

sigaraya-yeni-zam-geldi-bu-defa-paket-basi-5-tl-oldu-2.jpg