SON DAKİKA Marmaray Yenikapı İstasyonu’nda intihar girişimi

İstanbul’da Marmaray Yenikapı İstasyonu’nda intihar girişimi haberi son dakika olarak gündemde yer alıyor. Bir yolcunun raylara atlayarak intihar girişiminde bulunduğu belirtiliyor. İntihar girişimi sebebiyle seferlerde aksama yaşanıyor.

SON DAKİKA Marmaray Yenikapı İstasyonu’nda intihar girişimi

Marmaray'da intihar girişimi yaşandığı bilgisine yer veriliyor. Gündemde yer alan son dakika gelişmesiyle ilgili tüm detaylar ve son durum takip ediliyor. Alınan bilgilere göre, Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda bir kişi raylara atlayarak intihar girişiminde bulundu. Yaşanan olayın ardından seferlerde aksama yaşandığı bilgisine de yer verildi. Marmaray'ın sosyal medya hesabından da açıklama yapıldı.

MARMARAY'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Marmaray'da bir yolcunun intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. İstanbul'da Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda bir yolcunun kendisini raylara bırakarak intihar girişiminde bulunduğu belirtiliyor. Yolcunun raylara atlayarak intihar girişiminde bulunduğu Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda seferlerde aksama yaşandığı bilgisine yer veriliyor.

son-dakika-marmaray-yenikapi-istasyonunda-intihar-girisimi.jpg

MARMARAY'DAN AÇIKLAMA

Yaşanan olayın ardından Marmaray'ın sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada; 'Sayın yolcularımız, Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda yaşanan üzücü bir olay nedeniyle trenlerimiz Kızılçeşme-Üsküdar istasyonları arası hizmet verememektedir.' ifadeleri yer aldı.