SON DAKİKA Tokat’ta deprem! 6 ilde birden hissedildi

Tokat’ta hissedilen bir deprem meydana geldiği bildiriliyor. Tokat’ın yanı sıra 6 ilde daha hissedildiği aktarılan depremle ilgili son dakika açıklamaları takip ediliyor. AFAD, Tokat’taki depremle ilgili açıklama yaptı.

SON DAKİKA Tokat’ta deprem! 6 ilde birden hissedildi

Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Sulusaray ilçesi olarak kaydedilirken depremin saat 18.11 sularında yaşandığı kaydedildi. Depremin ardından açıklama yapan AFAD, sarsıntının yerin 5.99 kilometre derinliğinde meydana geldiğini aktardı. Deprem çevre illerden de hissedildi.

TOKAT'TA 5,6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 18 Nisan 2024 Perşembe (bugün) saat 18.11 sularında meydana gelen sarsıntının Tokat'ın yanı sıra Sivas, Yozgat, Çorum, Çankırı, Kırşehir, Amasya, Samsun ve Kayseri'de de hissedildiği bilgisine yer verildi.

son-dakika-tokat-ta-deprem-6-ilde-birden-hissedildi-001.jpg

DEPREM ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Merkez üssü Sulusaray olan 5,6 büyüklüğündeki depremin çevre illerden de hissedildiği bilgisine yer verildi. Şiddetli sarsıntı, Sivas, Yozgat, Çorum, Çankırı, Amasya, Kırşehir, Kayseri ve Samsun'da da hissedildiği bilgileri aktarılıyor.