SSK ve Bağ-Kur'dan Emekliye Piyango Gibi Müjde! 3 Gün İçinde 18.000 TL Yatacak

SSK ve Bağ-Kur emeklisine piyango gibi müjde açıklandı. Hesaplara 3 iş günü içinde 18 bin TL karşılıksız ödeme yatacak.

SSK ve Bağ-Kur'dan Emekliye Piyango Gibi Müjde! 3 Gün İçinde 18.000 TL Yatacak

SSK ve Bağ-Kur’dan Emekliye bugün erken saatlerde açıklama geldi. Maaşa ek ödeme sürprizi yapıldı. Emeklinin IBAN numarasına tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz ek para yatacak. Üstelik bu ödemenin bir bölümü de fatura desteği olarak yatacak. Mayıs ayı sonuna kadar kampanya geçerli ancak, bugün başvuru yapan emekli 3 iş günü içinde ödeme alacak. İşte emekliler için yeni ek para piyangosunun detayları…

Emekli maaşı alanlara 7 Mayıs’ta yeni bir sürpriz haber geldi. O banka, emeklilere tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz ek para veriyor. 18 bin TL olarak belirlenen ek ödeme miktarı şubeye gitmeden hesaba geçiyor. SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklisinin tamamı başvuru yaparak ek ödeme alabilirken, ödeme 3 iş günü içinde hesaplara geçiyor. İşte Mayıs ayının yeni sürprizi olan emekliye ek ödeme imkanlarının detayları…

EMEKLİLER EK KOŞULSUZ EK PARA ALABİLİYOR

SSK, BAĞ-KUR ve 4C’den emekliler için Mayıs ayında ek ödeme imkanları var. Bankalar, emekliye özel promosyon ücretlerinde kesenin ağzını sonuna kadar açmış durumda. Fakat, bu rekabette öne çıkan bazı bankalar da var. Mesela ING Bank, en yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesinde zirvede oturuyor. Ek koşulsuz ek para imkanlarını emekli için tanımlayan ING Bank, tam 18.000 TL’ye varan maaş promosyonunu emeklinin hesabına yatırıyor.

ssk-ve-bag-kurdan-emekliye-piyango-gibi-mujde-1.jpg

EMEKLİYE 2 AŞAMADA EK ÖDEME VAR

ING Bank’tan emeklilere 2 aşamada ek ödeme var. Ek koşulsuz, emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler, maaşlarını 3 yıllığına ING Bank’a taşıyabiliyor. Bu durumda emekliye 15.000 TL ek ödeme veriliyor.

Buna ek olarak otomatik ödeme talimatı veren emeklilere 3000 TL de ek promosyon veriliyor. Yani toplam promosyon 18.000 TL’ye yükseliyor.

3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE HESAPLARDA

Emeklilere sağlanan ek ödemeler yani emekli maaş promosyonları mobil başvuru ile hızlı ve kolay ilerliyor. Başvuru yapıldıktan sonra ise 3 iş günü içinde maaş promosyonu emeklinin IBAN numarasına aktarılıyor. ING Bank Mayıs 2024 promosyon kampanyası 31 Mayıs’ta sona erecek. Kampanya detayları için bankanın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.