TBMM'den geçti! 10.000 TL alan emekli artık 18.000 TL alacak

TBMM’den emekliyi sevindiren karar geçti. 10.000 TL olan emekli artık 18.000 TL alacak. Türkiye'deki milyonlarca emekli çifte bayram edecek.

TBMM'den geçti! 10.000 TL alan emekli artık 18.000 TL alacak

TBMM’den geçen karar bayram öncesi emekliyi sevinçten havalara uçuracak. SSK Bağ-kur 4C ve EYT emeklisinin tamamını ilgilendiren son dakika gelişmesine göre emekli maaşı alan vatandaşlara 10.000 TL maaşa ek 18.000 TL ödeme yapılacak. Emekliye son dakika müjdesi akşam saatlerinde geldi. Bayram öncesi gelen bu sürpriz haber, adeta emekliye düğün bayram ettirecek. Yeni kararla birlikte emekliler rahat bir nefes alma fırsatı bulacak. Karşılıksız ve geri ödemesiz 18.000 TL’lik ek para için düğmeye basıldı, TBMM karar verdi. Emekli maaşı alanlar bu fırsatı sakın kaçırmasın. Bayram öncesi ödemeyi almak için hala zaman var. Tek yapmanız gereken başvurunuzu tamamlamak ve IBAN numaranızdan ödemenizi almak. Emekliye yönelik yeni nakit destek ödemesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

tbmmden-gecti-10-000-tl-alan-emekli-artik-18-000-tl-alacak-4.jpg

Emekliler aldıkları düşük maaşlar nedeniyle artık Türkiye’de ihtiyaç sahibi ve dar gelirli grup haline geldi. Ocak 2024 emekli maaşı zammı yüzde 50’ye yakın oldu ancak ne yazık ki en düşük emekli maaşı açlık sınırının çok altında kaldı. Bu sebeple milyonlarca emeklinin seçim öncesi ilave zam beklentisi oluşmuştu. İlave zam hayalleri de boşa çıkınca emekliler çareyi bankaların promosyon kampanyalarına yönelmekte buldu. Kamu bankalarının yaptığı promosyon artışının ardından emekli maaşı alanlar için özel bankalardan da yeni fırsatlar gelmeye devam ediyor. Bir çok bankada emekli rahatlatacak özel kampanyalar var. Hatta şu anda bazı bankalarda promosyon ücretleri 18.000 TL’ye kadar yükselmiş durumda. Peki emekliye en yüksek promosyon fırsatı hangi bankada? Emekli promosyon miktarı kaç TL?

tbmmden-gecti-10-000-tl-alan-emekli-artik-18-000-tl-alacak-1.jpg

BAYRAM ÖNCESİ EMEKLİYE 18.000 TL’LİK EK ÖDEME

Emekli Maaşı alanların başına adeta talih kuşu kondu. Bayram Öncesi ING bank bir son dakika açıklaması yaparak emekliye yeni promosyon miktarını duyurdu. Emekliler için ING bank’ın yeni promosyonu tam 18.000 TL oldu. Kampanyaya dair tüm detaylar da ortaya çıktı. Nakit paraya sıkışan emekliler sakın kredi kullanmayın. Çünkü ING bank’ın tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz yeni promosyonu bayram öncesi size ilaç gibi gelecek. Adeta emekliye iki maaş ikramiye gibi ödeme yapacak olan ING bank’ın promosyon detayları ise şöyle:

Emekli maaşını üç yıllığına ING banka taşıyan emeklilere 15.000 TL’lik net promosyon verilecek. Ayrıca maaş taşıma işlemlerinin yanı sıra otomatik ödeme talimatı veren emekliler toplamda 3000 TL’lik ek promosyon almaya hak kazanacak. Böylelikle ING bankın yeni emekli promosyonu toplam 18.000 TL olacak.

tbmmden-gecti-10-000-tl-alan-emekli-artik-18-000-tl-alacak-2.jpg

PRATİK BAŞVURU İLE HEMEN ALABİLİRSİNİZ

Emekli Promosyon kampanyalarının rekora çıkaran ING Türkiye emeklinin başvuru işlemlerini de kolaylıkla yapabilmesine olanak sağlıyor. Türkiye’de dijital bankacılığın öncülerinden olan ING bank, emekli maaş taşıma başvurularını mobil uygulama üzerinden hızlı ve pratik şekilde yapabilmeniz izin veriyor. Yapmanız gereken tek şey ING bank mobil uygulamasını cep telefonunuza yüklemek ardından dijital asistan ile temasa geçerek yeni bir hesap açtırarak emekli maaşınızı taşımak. Aynı işlemi e-Devlet aracılığıyla de kolaylıkla yapabilirsiniz.

tbmmden-gecti-10-000-tl-alan-emekli-artik-18-000-tl-alacak-3.jpg

BAYRAMDAN ÖNCE İLAÇ GİBİ GELECEK

Bankada emekli promosyonu konusunda cazip kampanyalar var ancak en yüksek promosyon sadece ING Bank’ta emeklileri bekliyor. Emekli maaşı alan tüm vatandaşlar hemen maaşlarını ING Türkiye’ye taşıyarak cazip promosyon tekliflerini değerlendire biliyor. Ayrıca ING bank yeni müşterisi olan emeklilere yönelik 15.000 TL’den başlayan faizsiz kredi ve nakit avans teklifleri de var. Bu kampanyaları değerlendirmek istiyorsanız vakit kaybetmeden başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.