TikTok’ta 8 yaşındaki çocuğun akıllara durgunluk veren videosu

Sosyal medya platformu TikTok’taki skandal paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Küçükten büyüğe herkesin kullandığı TikTok uygulamasında paylaşılan bazı videolar vatandaşların tepkisini çekerken 8 yaşındaki bir çocuğun paylaşımı pes dedirtti.

TikTok’ta 8 yaşındaki çocuğun akıllara durgunluk veren videosu

Sosyal medya kullanıcıları 8 yaşındaki bir çocuğun TikTok üzerinden paylaştığı videoyu konuşuyor. Dans ederken video çeken ve üzerine düştüğü notla akıllara durgunluk veren 8 yaşındaki kızın bu paylaşımı görenleri endişeye düşürdü. Kısa sürede gündem olan bu paylaşımla ilgili çok sayıda yorum geldi. Özellikle anne ve babalar bu paylaşımı gördükten sonra ‘Çocuklarımızı nasıl koruyacağız?’ şeklinde yorumlar yaptı.

TİKTOK’TA 8 YAŞINDAKİ ÇOXUĞUN PAYLAŞIMI GÜNDEMDE

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar sık sık gündemde yer buluyor. Küçükten büyüğe çok sayıda kullanıcının tercih ettiği TikTok platformu üzerinden yapılan paylaşımlar da sosyal medya kullanıcılarının gündeminde yer alıyor. Son olarak 8 yaşındaki bir çocuğun TikTok’tan yaptığı paylaşım görenleri endişeye düşürdü. 8 yaşında olduğu belirtilen küçük kızın ‘Dom Dom Kurşunu’ isimli şarkıda dans ettiği paylaşımına düştüğü not sosyal medyada infial yarattı.

tiktok-ta-8-yasindaki-cocugun-akillara-durgunluk-veren-videosu.jpg

tiktok-ta-8-yasindaki-cocugun-akillara-durgunluk-veren-videosu-001.jpg

‘GÜZEL HEDİYELER YOLLARSANIZ ORYANTAL ELBİSESİ YLE ÇIKABİLİRİM’

Şarkı eşliğinde dans ettiği kısa bir video paylaşan küçük kız, videosuna bir de not düştü. Küçük kızın videosuna düştüğü notta, ‘Güzel hediyeler yollarsanız yeni videomda oryantal elbisesi ile çıkabilirim.’ ifadeleri yer aldı. Videoyu ve küçük kızın notunu gören sosyal medya kullanıcılarından özellikle anne ve babalar, ‘’TikTok’u yasaklayın’, ‘Çok üzüldüm’, ‘Çocuklarımızı nasıl koruyacağız?’, ‘Allah sonumuzu hayır etsin’ şeklinde yorumlarda bulundu.