Tokat’ta korkutan deprem! AFAD SON DEPREMLER 21 Nisan 2024

Tokat’ta hissedilen bir deprem meydana geldiği bildiriliyor. Tokat’ta bugün hissedilen depremle ilgili AFAD’ın açıklamaları takip ediliyor. Tokat’ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği kaydedildi.

Tokat’ta korkutan deprem! AFAD SON DEPREMLER 21 Nisan 2024

Tokat'ta meydana gelen peş peşe depremler büyük korku ve panik yaratırken bugün kentte bir deprem daha meydana geldiği kaydedildi. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasında Tokat'ın Turhal ilçesinde büyüklüğü 4.1 olan bir deprem yaşandı. Sarsıntı yerin 12.38 kilometre derinliğinde meydana geldi.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günlerde 5.6 büyüklüğündeki deprem meydana gelen Tokat'ta bugün bir deprem daha yaşandı. Merkez üssü Turhal ilçesi olan depremle ilgili açıklama yapan AFAD, depremin büyüklüğünü 4.1 olarak ölçtü. Saat 15.03 sularında meydana gelen depremin yerin 12.38 kilometre derinliğinde yaşandığı bilgisine yer verildi.

tokat-ta-korkutan-deprem-afad-son-depremler-21-nisan-2024.jpg

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

21 Nisan 2024 Pazar (bugün) saat 15.03 sıralarında meydana gelen Turhal merkezli depremin çevre illerden de hissedildiği belirtiliyor. Deprem kısa süreli korku ve paniğe neden olurken bölgeden olumsuz herhangi bir durum aktarılmadı. Geçtiğimiz günlerde Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem de çevre illerden hissedilmiş ve depremin ardından Tokat ve Yozgat'ın 3 ilçesinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmişti.