Emekliye SÜRPRİZ ZAM! 22.500 TL'ye Yükseldi

16 milyon emekliye sürpriz zam haberi geldi. Seyyanen zam beklentisini bulamayan emekliler için o ödemeler 22.500 TL’ye yükseliyor.

Emekliye SÜRPRİZ ZAM! 22.500 TL'ye Yükseldi

Ve Emekliye SÜRPRİZ ZAM! 22.500 TL'ye Yükseldi

Türkiye'deki emekli vatandaşlar seçim öncesi seyyanen zam umudu içindeydi ancak istediğini alamadı. 16 milyon emekli geçim sıkıntısı altında yaşamaya çalışırken seçim öncesi verilen tek müjde promosyon artışı oldu. Kamu bankalarında emekli promosyonu 8.000 TL ile 12.000 TL arasında yükseltildi. Bu kararın hemen ardından özel bankalar da harekete geçerek emekli promosyon miktarlarını arttırmaya başladı. SSK bağ-kur memur emeklisi ile birlikte dul ve yetim aylığı alanlar içinde bankalarda cazip ve yüksek promosyon teklifleri var. Ancak sürpriz açıklama son dakika olarak yapıldı. Emekli promosyonları daha da artacak. SGK müşaviri emekliye son dakika müjdesini duyurdu.

emekliye-22-bin-500-tl-odeme-4.jpg

Bankalar arasındaki rekabet emeklilerin yüzünü güldürüyor. Nisan ayının başından itibaren bankalar zamlı promosyon ödemelerine başlarken yeni bir sürpriz haber daha geldi. Emekli promosyonları şu anda 17.500 TL’ye yükseldi ancak ekstra zamlar da gelecek. Promosyon ödemeleri 22.500 TL’ye kadar çıkabilir. SGK müşavirinden gelen tahminler ve bankaların promosyon yarışı emeklilerin beklentilerini yükseltiyor.

emekliye-22-bin-500-tl-odeme-1.jpg

BANKA PROMOSYONLARINDA SON DURUM

Kamu ve özel bankaların emekli maaşı promosyonlarında artış yarışı sürüyor. Emeklilere yönelik promosyon ödemeleri rekabetin de etkisiyle yükselişe geçti. Kamu bankalarının ardından özel bankalar da promosyon miktarlarını artırdı.

SGK MÜŞAVİRİNDEN ÇARPICI TAHMİNLER

Sosyal güvenlik müşaviri emin yılmaz, emekli maaşı promosyonlarında önemli bir artış beklendiğini ifade etti. Yılmaz'a göre, özel bankaların da katılımıyla promosyon ödemeleri 22.500 TL’ye kadar ulaşabilir. Bu artış emeklilerin ekonomik durumlarına önemli bir katkı sağlayacak.

emekliye-22-bin-500-tl-odeme-2.jpg

BANKALARIN SUNDUĞU AVANTAJLAR

Bankalar, emekli maaşı promosyon ödemelerini çeşitli kampanyalarla destekliyor. Otomatik ödeme talimatları, fatura kampanyaları ve arkadaş getirme avantajları gibi birçok seçenek sunuluyor. Şu anda sahada görülen en yüksek promosyon ödemesi 17.500 tl olarak belirlenmiş durumda.

Emekliler, promosyon ödemelerini alırken, bankaların sunduğu ek avantajlardan da yararlanabiliyorlar. Bankaların rekabeti ve promosyon ödemelerindeki artış, emeklilerin yaşam kalitelerini artırma yönünde önemli bir adım olarak görülüyor.

emekliye-22-bin-500-tl-odeme-3.jpg

EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKADA

Emekliler bir yandan da en yüksek promosyon hangi bankada sorusuna yanıt aramaya başladı. Milyonlarca emekli vatandaşını ek gelir olarak kapısını çaldığı bankalarda şu anda promosyon miktarı 10.000 TL üstüne çıkmış durumda. En yüksek promosyon veren bankalar listesinde ilk sıraya ise Akbank oturdu. Akbank, emekli müşterileri için 15.000 TL net promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca Akbank’ın kredi kartını kullanan emeklilere 2.500 TL’lik chip para hediyesi de sunuluyor. Akbank'ın yeni promosyon kampanyasından faydalanmak için 30 Nisan tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz. Hızlı ve pratik başvuru yapmak isteyen emekliler banka şubeleri yerine mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile işlemlerini tamamlayabilir.