Yağmur ve dolu hayatı esir aldı! Ankara'da dolu yağışı sonrası göz gözü görmedi

Sağanak yağmur ve dolu yağışı Başkent Ankara’da etkisini gösterdi. Ceviz büyüklüğündeki dolu yağışının sadece 5 dakika içinde evlerin çatıları ve yolları beyaza bürüdüğü görüldü. Vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Yağmur ve dolu hayatı esir aldı! Ankara'da dolu yağışı sonrası göz gözü görmedi

Başkent Ankara2da yağışlı bir hava etkili oluyor. Öğleden sonra başlayan sağanak yağışın yerini doluya bıraktığı anlarda yaklaşık 5 dakika boyunca etkili olan dolu yağışının bazı yerlerde taşkınlara sebep olduğu öğrenildi. Araç sürücülerinin de dolu yağışı anında trafikte zor anlar yaşadığı görüldü. 5 dakika süren dolu yağışının evlerin çatıları ve yolları beyaza bürüdüğü görüldü. İşte Ankara’daki dolu yağışından kareler…

ANKARA’DA SAĞANAK VE DOLU

Yurt genelinde yağışlı bir Pazar günü yaşanıyor. Başkent Ankara2da da yağmurlu bir gün yaşanırken sağanak yağış ve dolunun günlük yaşamı olumsuz etkilediği belirtiliyor. Ankara’da öğleden sonra başlayan sağanak yağış, yerini doluya bıraktı. Dolu yağışının yaklaşık 5 dakika sürdüğü ve dolu sebebiyle bazı yerlerde taşkınlar meydana geldiği öğrenildi.

yagmur-ve-dolu-hayati-esir-aldi-ankara-da-dolu-yagisi-sonrasi-goz-gozu-gormedi.jpg

ÇATILAR VE YOLLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Sağanak yağışın ardından başlayan dolu yağışının 5 dakika boyunca etkili olduğu belirtilirken dolu yağışına trafikte yakalanan araç sürücülerinin zor anlar yaşadığı görüldü. Etkili olan dolu sebebiyle evlerin çatıları ve yollar kısa sürede beyaza büründü. Sağanak yağışa ve doluya sokakta yakalanan vatandaşlar ise otobüs duraklarına ve kapalı alanlara sığınarak dakikalarca yağışın dinmesini bekledi. Öte yandan Ankaragücü’nün Maltepe’de yer alan tesisinde futbol oynayan sporcuların ise dolu yağışına rağmen oynamaya devam ettikleri görüldü.

yagmur-ve-dolu-hayati-esir-aldi-ankara-da-dolu-yagisi-sonrasi-goz-gozu-gormedi-001.jpg