Yine Tiktok yine SKANDAL! Cani anne canlı yayında çocuklarına şiddet uyguladı

Tiktok'ta geçmiyor ki yeni bir skandal yaşanmasın. Bu defa Karagül adı ile yayın yapan bir kadın canlı yayında çocuklarına şiddet uyguladı.

Yine Tiktok yine SKANDAL! Cani anne canlı yayında çocuklarına şiddet uyguladı

Son dönemlerin tartışmalı sosyal medya platformu tiktok'ta rezaletler devam ediyor. Müstehcen Yayınları ardından Şimdi de canlı yayında anne şiddeti gündemde. Tiktok'ta Karagül adıyla yayın yapan M.C. isimli bir kadın canlı yayın sırasında çocuklarına şiddet uyguladı.

Canlı yayında çocuklarını banyoya kilitleyen ve kafasını kapıya çarpan oğlunun yaralanmasına aldırmadan yayın yapmaya devam eden kadına sosyal medyadan da tepki geldi. Yaşanan bu olayın ardından cani anne gözaltına alınırken ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

TİKTOK YAYININDA ÇOCUKLARINA ŞİDDET UYGULADI

Bursa'da yaşayan ve tiktok'ta canlı yayın açan Karagül lakaplı bir kadın yayın sırasında çocuklarına şiddet uyguladı. 177.000 takipçi bulunan ve canlı yayınları da binlerce kişi tarafından izlenen kadın bir çocuğunu banyoya kilitlerken bir çocuğu kafasını kapıya çarptı. Çocuk kanları içinde kalırken kadın ise buna aldırmadan çocuğu kucağına alarak yayına devam etti.

Sosyal medyada yayınlanan o görüntülere tepkiler gibi büyüdü. Kadının polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı ancak ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Cani annenin serbest kalmasına da tepki geldi.

yine-tiktok-yine-skandal-cani-anne-canli-yayinda-cocuklarina-siddet-uyguladi-2.jpg