DOLAR
 
2.165
EURO
 
2.879
ALTIN
 
90.090
BIST100
 
79.276


Güncel

Yorumlar     Haber Tarihi : 04.02.2014 21:52

Kenan Işık’ı Çok Üzen ŞOK Ölüm...

Kenan Işık’ı Çok Üzen ŞOK Ölüm...Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının çok sevilen yarışma olan Kim Milyoner Olmak ister yarışması suncusu olan Kenan Işık için çok zor bir gün oldu. Süper suncu Kenan Işık ailesinden çok acı bir ölüm haberi aldı Kenan Işıkın ablasının eşi öldü Kenan Işıkın eniştesi öldü...


Kenan Işık’ı Çok Üzen ŞOK Ölüm...

Süper tiyatro sanatçısı ve süper sunucu olan Kenan Işık'ın eniştesi Yakup Kıyıcı Malatyadaki evinde ölü olarak bulundu.ATV Ekranlarının sevilen yüzü olan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmasını sununan süper suncu kenan ışık ablasının eşi olan Yakup Kıyıcı Malatyadaki evinde ölü bulundu.

Kenan Işık’ın 30 yıl önce vefat eden ablasının eşi olan Yakup Kıyıcı, kentin Çukurdere Mahallesi Zapçıoğlu Caddesi’nde oğluyla oturuyordu. Yakup Kıyıcı’yı bir süredir görmeyip şüphelenen komşularının ihbarı üzerine eve gelen polis cesedini buldu.

Evde birkaç gündür babasının cesediyle kaldığı belirtilen ve psikolojik sorunları bulunan 42 yaşındaki O.K., Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yapılan ilk incelemede kesici veya delici alet izi, silahlı saldırı belirtisi ve boğulma emaresi bulunmayan Yakup Kıyıcı’nın cesedi, kesin ölüm nedenin saptanması için Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

 


8 Dış bağlantılar

Hayatı

Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu olan Kenan Işık orta okul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da okurken ise Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı olmuştur.

Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştır. Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır. 1974 yılında Köşe yazarlığı sırasıyla Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı diziyle boy göstermiştir. 2005 yılında Kenan Işık Erdoğan Aktaş'la tanışıp 4 Nisan 2005 tarihinde Star Haber'i sundu. 12 Haziran 2005 tarihinde haberi sunmayı bırakan Kenan Işık 20 Ağustos 2005 tarihinde Star Haber'i bıraktı ve tekrar oyuncu oldu. Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının halen sunuculuğuna devam etmektedir.
Filmografisi
Oyuncu olarak
Yıl     Film     Rol     Notlar
1990     Hanımın Çiftliği         Bulut Aras'ı seslendirmiştir.
1991     Sızı         
1993     Süper Baba         
1997     Sıcak Saatler     Rıfat Hazal     
2002     Yeşil Işık     Ali     
TV programları

    Dadı_(dizi) (2001-2002 tarihleri arasında Show TV ve Star TV'de yayınlanmıştır.)
    Kim Beş Yüz Milyar İster? (2000 - 2004 tarihleri arasında Show TV ve Kanal D'de yayınlanmıştır.)
    Kim Beş Yüz Bin İster? (2005 - 2007 tarihleri arasında Show TV'de yayınlanmıştır.)
    Fikrimin İnce Gülü (2007)
    Kim Bir Milyon İster? (2008 - 2009 tarihleri arasında Star TV'de yayınlanmıştır)
    Dünya Bir Oyun Sahnesi (2009 tarihleri arasında atv'de yayınlanmıştır.)
    Kelimenin Gücü (2010 - 2011 tarihleri arasında atv'de yayınlanmıştır.)
    Kim Milyoner Olmak İster? (2011-günümüz / atv'de.)

Yönettiği bazı tiyatro oyunları

    Aşk Hastası : Kenan Işık - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2012
    Ölümsüz Öykü : Karen BlixenKenan Işık - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2006
    İvan İvanoviç Var Mıydı Yok Muydu? : Nazım Hikmet - Bakırköy Belediye Tiyatrosu - 2000
    Aşk Hastası : Şeyh Galib - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 1999
    Huzur : Ahmet Hamdi Tanpınar - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 1998
    Kıyamet Sularında : Civan Canova - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1995
    Olmayan Kadın : Kenan Işık - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1994
    Abdülcambaz : Turhan Selçuk - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1993
    Macbeth : William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1992
    Ahmetlerim : Necati Cumalı - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1990
    Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1989 - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1992 - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2008-2013
    Bebek Uykusu : Kenan Işık - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1988 - Bursa Devlet Tiyatrosu - 1991
    Matmazel Helsinka : Georgas Astolas - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1987
    Afife Jale : Nezihe Araz - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1987 - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1991
    Türkmen Düğünü : Ali Yörük - Adana Devlet Tiyatrosu - 1986
    Öyle Bir Sevgiki : Loleh Bellon - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1985
    Toroslardan Öteye : Orhan Asena - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1984
    Bozkır Güzellemesi : Nezihe Araz - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1983
    Bir Tavsiye Mektubu : Ephraim Kishon - Bursa Devlet Tiyatrosu - 1973
    Strindberg Oyunu : Fredrick Dürrenmatt - Bursa Devlet Tiyatrosu - 1973

Rol aldığı tiyatro oyunları

    Bir Sabah Gülerek Uyan : Necati Cumalı - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1985
    Üç Kız Kardeş : Anton Çehov - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1982
    Kral Lear : William Shakespeare - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1980
    O Güzelim Kaymaklı Dondurma Rengi Elbise : Ray Bradbury - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1980
    Marıus : Marcel Pagnol - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1975

Yazmış olduğu senaryoları

    1991, Yarına Gülümsemek
    1991, Anadolu'nun Kadın Erenleri
    1992, Taşların Sırrı

Ödülleri

    GYTE Türkçe Topluluğu, “Türkçeyi Güzel ve Etkili Kullanma Ödülü”,[1] (2 Kasım 2009)

Kaynak: Kaynak belirtilmedi
Editör: Feyyaz Tunçdemir

<< Önceki HaberSonraki Haber >>

  • Hayat’ın muhteşem değişimi
  • Kim demiş kadınlar ayakta tuvaletini yapamaz diye!
  • Podolski Galatasaray’da!
  • Ünlü model müslüman oluyor!
  • Fenerbahçe resmi teklifi yaptı! Bomba patlıyor
  • Lady Gaga’nın ‘Beni bırakma’ dediği Türk
  • Fenerbahçe’de büyük şok!
  • İşte ’Mahidevran’ın yeni imajı
  • Alişan’ın vücudundan çıkanlar şoke etti!
  • Serenay Sarıkaya: O fotoğrafı silersen...
YORUMLAR
Üyeliğiniz varsa üye girişi yapabilirsiniz. Yeni üyelik için üyelik formunu kullanabilirsiniz.


BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yerel Haberler
1 / 10










EN SON EKLENEN VİDEOLAR
VİZYONDAKİLER
Sefer Tası Sefer Tası
Dom Hemingway Dom Hemingway
Lal Lal
Aşk Bilmecesi Aşk Bilmecesi
Sıfır Teorisi Sıfır Teorisi
Mutlak Adalet Mutlak Adalet
Sensiz Olmaz Sensiz Olmaz
Aşk Treni Aşk Treni
İnanılmaz Örümcek-Adam 2 İnanılmaz Örümcek-Adam 2
Şanslı Sayılar Şanslı Sayılar
EN SON EKLENEN FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON YORUMLAR