Akıllı Sex robotları geliyor Duygusal bağ kurabilecekler!

Günümüzde teknoloji ve bilim, sadece tıp, iletişim, astronomi ve uzay bilimleri, eğitim gibi alanlar için hizmet etmiyor. Teknoloji sektörünün gelişmesi ile birlikte insanın ihtiyaç duyduğu tüm konularda bilim kendini gösteriyor. Teknolojinin son gelişmesi akıllı sex robotları…

Akıllı Sex robotları geliyor Duygusal bağ kurabilecekler!
RealDoll CEO'su Matt McMullen, duygusal sex robotlarının dünyada gelişen teknoloji dalgasının üst sıralarına çıkacağını iddia ediyor. The Daily Star ile yakın tarihli bir röportajda Mc Mullen, insanlarla otantik bir bağlantı kurabilecek robotları, bu yılın nisan ayında takdim edeceğini açıkladı. Bu açıkmala ile birlikte şirket yetkilisi Mc Mullen “duygusal bağlantılar ilişkilerin temelini oluşturuyor ve biz akıllı sex robotları ile bunu taklit ediyoruz” dedi

Bu robotlar utangaç, güler yüzlü, naif ve entelektüel olmak üzere çok çeşitli kişiliklerle gelecek. Kullanıcılar bu nitelikleri istediği gibi değiştirecekler.


Mc Mullen, Bu robotlar film seyrederken veya akşam yemeğinde size eşlik edemezler ama golf gömleğinizin size dar geldiğini de söylemezler şeklindeki esprili yaklaşımı ile merakları uyandırdı.

California merkezli firma, akıllı seks robotlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Partneriyle ilk kez duygusal bağ kurabilecek robotlar, Nisan ayında satışa çıkacak.

Şirket yetkililerinden Matt McMullen, yaptığı açıklamaya göre, gelişmiş seks oyuncakları, kişilik türünü belirlemeye izin veren ayarlara sahip olacak. İlk akıllı bebek Harmony, ruh halini belirlemeye yardımcı olacak bir uygulama sayesinde kontrol edilebilecek.

Ayarlarda ‘akıllı’, ‘naif’, ‘seksi’, ‘iyi kalpli’ ve ‘mütevazı’ gibi seçeneklerin, her bir seçeneğin de kendi ölçeği olacağı belirtildi.