Çayan Temel bu kezde Youtube'de açık buldu!

Apple'nin İşletim Sistemi'nde açık bulan Çayan Temel isimli genç bu kez Youtube'de bulduğu açıkla konuşuluyor. Popüler video sitesinde bulduğu Youtube'de bulduğu açığı bildirdiği için Youtube Türkiye Temsilciliği tarafından teşekkür edilen Çayan Temel Apple'deki açığın hala devam ettiğini söyledi.

Çayan Temel bu kezde Youtube'de açık buldu!
Mersin'in Erdemli İlçesi'nde yaşayan lise öğrencisi Çayan Temel,Youtube'de bulduğu açıkla gündeme geldi. Daha önce Apple'de bulduğu açıkla adını duyuran Çayan Temel tespit ettiği açığı Youtube'ye bildirdi ve site açığı kapatarak Çayan Temel'e teşekkür etti. 

Youtube'de bir kanal açan Çayan Temel korku içerikli videolar üretti. Belirli bir takipçiye oluşunca Youtube kendisine özel bir davetiye gönderdi ve davetiyeyi kurcalayan Temel,yüz binlerce takipçisi bulunan kanalların kişisel verilerine ulaştı.  Ulaştığı telefon numaralarından kanal sahiplerini bilgilendiren Çayan Temel, Youtube'ye gönderdiği maille durumu izah etti ve dönüş olarak kendisine Süpersin başlıklı bir teşekkür maili geldi. 

Açıkla ilgili detaylı bilgi gönderen çayan Temel, zararlarını ve kimlerin eline geçebileceğinden bahsetmiş ve Youtube 3-4 gün sonra kendisine dönüş yaparak teşekkür etmiş.  

Apple'dei açığın devam ettiğini söyleyen Temel, Apple'deki açıkla ilgili kimseye bilgi vermediğini ve açığında halen durduğunu ifade ederek, "İyi bir dönüş yapsalar da neden vermeyeyeim. Kendi sistemlerinde bir hata var. Hatayı bulunca bana ters yaptılar ve sistemimi engellediler. Hesabımı kapattılar. Bende yeni bir hesap açtım." dedi.