Connected Modular 45 satışa çıktı fiyatı ve özellikleri...

İsviçreli Saat devi Tag Heuer'in 2015 yılında akıllı saat pazarına giriş yapan lüks saat firması yeni modüler akıllı saati Connected Modular 45 modelini tanıttı. Tanıtımı yapılan saatin farklı özellikleri kadar yüksek fiyatı da dikkat çekti.

Connected Modular 45 satışa çıktı fiyatı ve özellikleri...
Connected Modular 45’in özellikleri

Android Wear 2.0 işletim sistemi ile çalışan saatin model adı, Connected Modular 45. En ilginç özelliği ise, farklı bir modüler yapı sunması: Dijital akıllı saat, dilendiği zaman tamamen analog bir saat ile değiştirilebiliyor. Böylece, hem bir akıllı saat, hem de müthiş bir analog saate sahip olmuş oluyorsunuz. Bununla birlikte tabii ki, saatin kayışını veya tokasını, ekstra ücret karşılığında sunacak alternatiflerle değiştirmek mümkün.



50 metreye kadar su geçirmeyen Connected Modular 45,  Intel Atom Z34XX işlemciye, Wi-Fi, GPS, NFC, Bluetooth bağlantı seçeneklerine ve Android Wear 2.0 işletim sistemine sahip. Ekran AMOLED teknolojisi ile üretilmiş. Saatin yan kısmındaki ayar tekerleği, Apple Watch'a oldukça benziyor.



Akıllı saat fiyatıyla şaşırtıyor

Tüm bunlar, Tag Heuer gibi bir markayla birleşince fiyat da doğal olarak biraz yükseliyor. Connected Modular 45'in çelik kasa ve plastik kayışlı modelleri 1.650 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Altın model 4.150 dolar olacakken, elmas modeli 6.750 dolara satışa sunulacak.


İŞTE O SAATİN VİDEOSU