Galaxy S8'in görünümü nasıl olacak? İşte Render Çizimi

Samsung Galaxy S8'in bu yıl geleceğini biliyoruz. Söylentiler ve sızıntılar devam ediyor. İşte Galaxy S8 çıkış tarihi, özellikleri ve Samsung'un bir sonraki amiral gemisi hakkında bilinenler.

Galaxy S8'in görünümü nasıl olacak? İşte Render Çizimi
Samsung, bu yılki Galaxy S8 için önemli bir tasarım revizyonu planlıyor. Kore'nin ETNews'tan bir rapor, Samsung'un ekran kilidini ekranın içine entegre etmek istediğini söylüyor. "Bu revizyonu Galaxy S8'in ön kısmını sadece ekranla doldurmak" için yapmak istiyor.

The Investor'a konuşan Park Won-sang, “Samsung Display'in Temel Mühendisi, şirketin ekran-gövde oranının% 90'dan fazla OLED ekranını sunmayı hedeflediğini “söyledi. Samsung'un önümüzdeki birkaç yıl içinde% 99 ekran-vücut oranıyla bir ahize oluşturmayı umduğunu açıklamaya devam etti. Buna karşılık, çoğu telefonun şu anda ortalama% 80 civarında bir oranı var. Bu söylentinin güvenilirliği ise Synaptics'in yeni bir parmak izi tarayıcısı olan Natural ID FS9100 optik parmak izi algılayıcısı geliştirdiği duyurusuyla geldi.

Yukarıdaki çizim, Samsung S8 le ilgili söylentilere göre dizayn edilmiştir. Gerçek görüntü değildir . Çizimde dikkati çeken telefonun yan tarafında dijital asistan Bixby için bir düğme ayrıldığını, parmak izi tarayıcısının ise arka tarafa taşındığı. Ön yüz ise beklendiği gibi büyük oranla ekrandan oluşuyor ve home düğmesine yer vermiyor.
Samsung’un yeni amiralini Mart ayı sonunda tanıtması ve Nisan ayında satışa sunması bekleniyor.