Galaxy Tab S3'ün çıkış tarihi ve özellikleri

Samsung’un üst sınıf tableti yolda. Samsung, Galaxy Tab S3’ü MWC 2017’de (Mobil Dünya Kongresi) tanıtacağı kesinleşti. Samsung meraklıları 2017 nin ilk tanıtım cihazının, Samsung’un Amiral gemisi olarak adlandırılan Galaxy S8’i beklerken, yetkililer ilk tanıtım cihazı olarak Galaxy Tab S3’ü açıkladı.

Galaxy Tab S3'ün çıkış tarihi ve özellikleri
Samsung Galaxy Tab S3 ne zaman çıkacak?

Samsung’un Galaxy  Note 7’nin beklenmeyen sorunlarından dolayı Galaxy Tab S3 ün çıkışı 2017 yılına sarkmıştı. Amiral gemisi olarak adlandırılan samsung s8 in yerini MWC de bu yıl Galaxy Tab S3 alacak. Davetiye üzerinde Galaxy Tab S3’ün alt çerçevelerini gösteren Samsung’un, tanıtım etkinliği 26 Şubat günü yerel saat ile 07:00’da düzenlenecek.

Galaxy Tab S3'ün özellikleri nelerdir?

Gelişmiş teknik özelliklere sahip Galaxy Tab S3, gerçekten üst seviye bir tablet olarak gelecek. Cihazın Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4GB RAM ve muhtemelen 32GB dahili bellek (microSD kart yuvası ile genişletilebilir) ile güçlendirildiği söyleniyor.

Tablet, 2048x1536 piksel çözünürlüğü destekleyen 9.7 inç ekrana sahip olacak. Home butonunun altına bir parmak izi sensörü yerleştirilmiş durumda. Samsung Galaxy Tab S3, kutudan Android 7.0 Nougat'la çıkacak. Ayrıca 12 megapiksel çözünürlüklü arka kamera ve 5 megapiksel çözünürlüklü selfie kamerasıyla birlikte geleceğini biliyoruz.