Honda’nın Üstün Donanımlara ve Göz Alıcı Detaylara Sahip Otomobilleri

İşinize, okulunuza ya da sevdiklerinizle birlikte yolculuğa çıkarken kullandığınız aracın mükemmel detaylara sahip olmasını isteyebilirsiniz.

Honda’nın Üstün Donanımlara ve Göz Alıcı Detaylara Sahip Otomobilleri

İşinize,okulunuza ya da sevdiklerinizle birlikte yolculuğa çıkarken kullandığınızaracın mükemmel detaylara sahip olmasını isteyebilirsiniz. Bunun içinhayalinizdeki arabaya kavuşmadan önce yapacağınız araştırmaya Honda’yı da dahiledebilirsiniz. 1948 yılında üretim hayatına başlayan Honda, üretiminde gelişmişteknik özellikleri kullanıyor. Yeni nesil teknolojileri otomobillere entegreederek hayatınızı daha fazla kolaylaştırmaya çalışıyor. Güvenli ve konforlu birşekilde gerçekleştireceğiniz seyahatlerinizi hiçbir zaman unutmayacaksınız.Kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği araçları bünyesinde bulunduran Honda, araçlarında iç hacmin büyük olmasına önem veriyor.Bunun neden ise yolcuların ve sürücülerin araç içerisinde rahat etmesinisağlamak. Diz ve baş mesafesini bu detaya göre ayarlayarak kol dayamakısımlarına kadar sürücü konforu düşünülüyor. Siyah, beyaz, gri, kırmızı vediğer renkler arasından kişisel zevkinize uygun olanı seçebilirsiniz. Mükemmeldış görünüme sahip olan Honda araçları, yüksek motor performansıyla da ön planaçıkıyor. İşte kullanıcıların beğenisini kazanan Honda markasında ait araçlardanbazıları;

Yeni Kasası ile Mükemmel Honda Jazz

Hondamarkası, uzun yıllara dayanan tecrübesini en iyi şekilde kullanıcılarınasunuyor. B segmentinde yer alan Honda Jazz modeli de bunu kanıtlayanotomobiller arasında yer alıyor. Tam olarak 4 jenerasyona sahip bu modeldeyakıt olarak benzin kullanılıyor. 1.3 benzinli ve 1.5 hibritli motor seçeneği,aracı mükemmel hale getiriyor. Tasarımıyla SUV araç tipine benzetilen Jazz,standart araç ölçülerinden biraz daha büyük. Ön ve gövde kısmınıngenişletilmesi iç hacminde büyümesine yardımcı oluyor. Aynı zamanda araç 97 PS131 nm tork gücü üretiyor. Ön kısımda bulunan LED farlar, karanlık ortamlardamükemmel aydınlatma sağlıyor. Aracın en büyük avantajı ise anahtarsız olarakçalıştırılması. Böylece anahtarı ortaya çıkarmadan aracınızın kapılarınıaçabilir ve hareket haline geçirebilirsiniz. Otomobilin ön ve arka kısmındabulunan sensörler aracılığı ile park ederken sorun yaşamanızın önünegeçebilirsiniz. Herhangi bir engele çarpma riskine karşı araç tarafındanuyarılabilirsiniz. 9 inç multimedya ekranı üzerinden dilediğiniz uygulamalaraulaşabilirsiniz.

Honda City Şehrin Tadını Çıkarabilirsiniz

Seyahatinizsırasında ulaşmanız gereken konforu mükemmel bir şekilde size sunanotomobillerden biri de Honda City. Şehir içi ulaşımda birçok avantaj sağlayanbu araç, benzin ile çalışıyor ve manuel vites sistemine sahip. Motor hacmi 1.4ve B segmentinde yer alıyor. Motor hacminin yüksek olmasından dolayı 15.1saniyede 100 km hıza kadar ulaşabilirsiniz. Şehir içinde 7.2 lt yakıttüketirken şehir dışında 4.8 lt benzin harcıyor. Bagaj kapasitesinin 500 ltolması da en önemli avantajlar arasında yer alıyor. Böylece seyahate çıkarkenyanınıza almak istediğiniz tüm eşyaları kolaylıkla bagaja yerleştirebilirsiniz.Anti Blokaj Fren Sistemi ve Elektrik Takviyeli Direksiyon, güven içerisindeyolculuk yapmanızı sağlıyor. Hız Duyarlı Direksiyon ise gerektiğinden fazlahıza ulaştığınızda aracın fren sistemini devreye sokuyor. Böylece yaşayacağınızherhangi bir problemin önüne geçebiliyorsunuz.

Eşsiz Tasarım ve Verimli Performans : Honda Civic

Sizelüksü sunan Honda Civic modelinde 1.5L VTEC Turbo motor kullanıyor. 180 PS gücesahip olan bu motor, aradığınız yüksek performansı size sunarken yakıttantasarruf elde etmenizi de sağlıyor. Araç kullanırken konforunuzun yükselmesiiçin elektrikli bel desteği, çift bölgeli klima ve sizi en iyi şekilde kavrayankoltuklar ile mükemmel bir iç tasarım dizayn ediliyor. Honda Civic’in önkısmında yer alan multimedya ekranı üzerinden gece görüş kamerasınaulaşabilirsiniz. Bu kameranın yardımıyla aracınızı herhangi bir engeleçarpmadan rahatlıkla park edebilirsiniz. Honda markasının diğer modellerinde deolan teknik özelliklerden yararlanarak unutamayacağınız bir yolculuğaçıkabilirsiniz.