HTC'nin Akıllı Saati Sızdı işte ilk görüntüler

Teknoloji devlerinden birisi olan HTC yine teknoloji gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir ortalıkta dolaşan HTC akıllı saat modeli sonunda görüntülendi bu gelişme teknoloji gündemini adeta salladı.Sızan tüm kareler haberin detayında bulabilirsiniz.

HTC'nin Akıllı Saati Sızdı işte ilk görüntüler
HTC‘nin uzun süredir beklenen akıllı saatiyle ilgili görseller sonunda ortaya çıktı. 2014'ten beri konuşulan ancak ertelemelerden dolayı bir türlü tanııtılamayan/satışa sunulamayan akıllı saatin görselleri Weibo üzerinden internet sızdı. Under Armour ve HTC ortaklığıyla geliştirilen akıllı saat, şık görünümüyle dikkat çekiyor.


"Halfbeak" adını taşıyacağı söylenen akıllı saat yuvarlak bir tasarıma sahip. Moto 360'a benzeyen Halfbeak'in yan tarafında iki adet menü tuşu bulunuyor. Bu tuşların hızlıca menüye dönmek veya menülerde bir adım geri gitmek için kullanılabileceği söyleniyor.

Ekran çözünürlüğü 360 x 360 piksel olacak akıllı saatte kalp atış hızını ölçebilen sensörler de bulunacak. Görsellerde Android Wear 1.0 ile çalışan akıllı saatin Android Wear 2.0 güncellemesi yayınlandıktan sonra bu sürümle geleceği belirtiliyor. Saatin arka tarafında ise Under Armour logosu yer alıyor. 


HTC'nin yeni akıllı saatinin MWC 2017'de tanıtılabileceği söyleniyor. 

Kaynak:Milliyet.com.tr