İphone 6 stoklarını eritmek için süpriz hamle

İphone firması sessiz sedasız bir şekilde İphone 6'yı yeniden satışa çıkardı. İphone 6 stoklarını eritmek için böyle bir yönteme başvurduğu belirtilen İphone, 6 serisini 32 GB dahili hafızayla satışa çıkardığı telefonu bakın Türkiye ve Asya pazarından kaç liraya satıyor..

İphone 6 stoklarını eritmek için süpriz hamle
İphone satışını durdurduğu İphone 6 serisinin satışlarını Apple Store üzerinden tekrar başlattı. Apple firmasının aldığı bu kararın arkasında elindeki İphone 6 stoklarını eritmek olduğu belirtiliyor. Önceleri İphone 6'nın 16,64 ve 128 GB'lık modellerini piyasaya sunarak satışa çıkaran İphone firması İphone 7 satışlarını arttırmak için İphone 6 satışlarını durdurmuştu. 

Ama firma aldığı süpriz bir kararla satışları yeniden başlatma kararı aldı. Türkiye ve Asya pazarında boy gösteren 32 GB'lık İphone 6'nın satış fiyatı da 2300 TL olarak belirlendi. 


Apple, iPhone 7'yi satışa sunduktan sonra Apple Store üzerinden iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinin satışlarını durdurmuştu. Hatta iPhone 7'nin çıkışından sonra 16 GB baz model olan iPhone 6s'ler 32 GB depolama birimi ile güncellenmişti. Ancak Apple, bugün sürpriz bir karar ile karşımıza çıkarak iPhone 6 modellerini tekrar satışa sunduğunu açıkladı.

Türkiye ve Asya pazarında boy gösteren 32 GB iPhone 6 modelleri 2.300 TL fiyat etiketine sahip. 16 GB iPhone 6 modellerini 32 GB depolama birimi ile güncelleyerek satan Apple'ın stokları tüketmek için böyle bir hamle yaptığı düşünülüyor. Satışa sunulan 32 GB iPhone 6 modellerinin Apple Store üzerinden satılmadığını belirtelim.