İphone kullanıcıları bu uygulamayı çok sevecek!

İphone müdavimlerine güzel bir haberimiz var. Yeni çıkan bir uygulamayı İphone kullanıcıları çok sevecek. Zira bu uygulama ile İphone alacak bir kişi oto ekspertizi gibi İphone telefonun ne durumda olduğunu analiz edebilecek.

İphone kullanıcıları bu uygulamayı çok sevecek!

Apple firması İphone müdavimlerine özel olarak bir uygulamayı App Store'den hizmete sundu. Battery Life isimli programla İphone kullanıcısı batarya ömrünün ne kadar olduğunu öğrenebilecek ve Battery Life sayesinde pilinin anlık kondisyonunun ne olduğunu tespit edebilecek.

İphone'lere özel olan Battery Life uygulaması sayesinde bataryanın gerçek durumu da ayyuka çıkmış oluyor. Bataryanın ne durumda olduğunu böylece kestirerek,buna göre önleminizi alabilecekseniz. Eğer test ettiğiniz İphone telefonu bir başkasından satın alacaksınız duruma göre pazarlığı sıkı tutacaksınız.

Battery Life sayesinde, örneğin videoda da izleyebilecek olduğunuz gibi 2750 mAh pil gücüne sahip durumda olan iPhone 6s Plus'ın, uzun kullanımından sonra anlık pil kondisyonunu bizlere göstermektedir. O an için şarj durumu, pil sıcaklığı ve şarj edilmekte olan kaynaktan gelen amper değerlerini adı geçen uygulama ile kolay bir şekilde görebilirsiniz.

Sistem özellikleri ve diğer detaylarını görüntüleyin! İşlemci kullanımı, RAM kullanımları ve depolama kapasitesi ile ilgili pek çok bilginin de yer aldığı Battery Life uygulaması, aşağıda paylaşılan linkten görüntüleyebilirsiniz.