İphone'deki yeni özellik 'yok artık' dedirtecek!

Apple 2017'de çıkaracağı İphone'lerde öyle bir özelliğe imza atmaya hazırlanıyor ki,bunu duyduğunuzda yok artık diyeceksiniz. Yok artık dedirtecek İphone'nin yeni özelliği Kablosuz Şarj özelliği...

İphone'deki yeni özellik 'yok artık' dedirtecek!

Apple firması yine bir yapılmayanı yapmaya hazırlanıyor. 2017 model İphone'lerde kablosuz şarj özelliğini aktif etmeye hazırlanan Apple firması, hem kablolu hem kablosuz şarj özelliğini bir arada sunacak. 


Güvenilir teknoloji kayaklarından KGI Sevurities Analisti'nin MacRumors'a verdiği bilgiye göre;kablosuz şarj özelliğinin olması kesin ama detayları henüz açıklanmıyor. Aslında Apple Watch için kablosuz şarj özelliği şu an kullanılmakta.. Apple burdaki teknolojiyi telefonlara transfer edecek.


Geçen yıl Bloomberg geçtiği bir haberde İphone'lerde kullanılacak kablosuz şarj teknolojisinin çok üstün bir teknoloji olacağını belirterek,uzak bir mesafeden bile telefonun şarjına imkan tanıyacak yeni bir sistem üzerinde çalışıldığını yazmıştı. 

 

Kablosuz şarj özelliğiyle ilgili detaylar henüz açıklanmasa da İphone'nin 2017'de 3 telefon çıkarmaya hazırlandığı biliniyor. 3 farklı tasarımla gelecek 3 modelde, camdan yapılmış ön ve arka yüzeylere geri dönüleceği belirtiliyor. İphone 7 ve İphone 7 Plus'a standart LCD ekranlar kullanıcak fakat 3. gelecek olan ve isminin İphone X olacağı tahmin edilen modelde kavisli OLED ekran teknolojisinin kullanılacağı belirtiliyor .