KABLONET TÜRKİYE GENELİNDE 24 İLDE HİZMET VERİYOR

Ülkenin en büyük ISS firmalarından birisi olan türksat kablo, şebekesi kendine ait fiber optik altyapısıyla şebekesinin bulunduğu yerde her aboneye aynı hızda ve kalitede hizmeti vermekte.

KABLONET TÜRKİYE GENELİNDE 24 İLDE HİZMET VERİYOR

Ülkenin en büyük ISS firmalarından birisi olan türksat kablo, şebekesi kendine ait fiber optik altyapısıyla şebekesinin bulunduğu yerde her aboneye aynı hızda ve kalitede hizmeti vermekte. Kullanıcılarına 10 Mbps’den 100 Mbps hıza kadar çeşitli her bütçeye uygun fiber hız tarifeleri ile internet hizmeti erişimi sağlayan kablo net ile yapılan hizmetler şu an sadece Türkiye genelinde 24 ilde faaliyet göstermekte. Fakat sürekli kendini yenileyen ve altyapı ağını geliştiren kablonet kısa sürede daha geniş kitlelere yayılmayı hedefliyor.


Kablo Altyapısıyla Geniş Hizmet Alanı


Herhangi bir telefon hattına ihtiyaç duymadan verilen internet hizmeti haricinde çanak antene de ihtiyaç duymadan verilen dijital yayın platformlarıyla hizmet çeşitliliğini geniş tutan Kablo TV markası adı  altında marka ve isim bilinirliğini yaymaya devam ediyor. İlk başta uydunet ismi ile kurulan internet servis sağlayıcısı markasının adının Kablonet ismiyle değişmesinden sonra tele dünya ismiyle ortaya çıkan tv markası da kablo tv ismini aldı.

 

KABLONET İNTERNET


BİRBİRİNDEN FARKLI ÖZELLİKLERDE 228 ÇEŞİT KANAL


Türksatkablonet altyapı üstünden geniş bant internet çözümü telefon hattı ile verilmiyor bundan dolayı da aboneler yalın internet ismiyle farklıtutarda ödemelerin faturalarına geçmesi durumundan sıyrılıyor. Fibe roptik altyapısının olduğu illlerde 10 mbps ile 100 Mbps hıza kadar verilen fiber hızda verilen internet hizmeti diğer internet sağlayıcısı servislerde var olan modemden uzak mesafede olunca internet erişim kaltesinin düşmesi gibi problemlerin yaşanmasını da engelliyor çünkü şebekenin olduğu illlerde hizmet kalitesi vehizmetin hızı değişmiyor. 228 çeşit farklı özelliklerde kanalı bünyesinde tutan Türksatkablo tv yayınları ise farklı farklı her bütçeye uygun paket seçenekleri ile abonelerin huzuruna sunuluyor.


ALTYAPISINDAKİ ÜSTÜN TEKNOLOJİ


Yerli kanalları ,ulusal haber kanalları, yabancı kanalları, müzik kanalları, spor kanalları, belgesel kanalları, çocuk kanalları sinema & dizi kanalları tarzında geniş bir çeşitlilikte sunulan yayın içerikleri kullanıcıların kendi tercihlerine göre kişisel olarak verilen kablo tv hizmetleri içerisinde. Sınırsız sunduğu hizmetleriyle adından söz ettiren kablonet dijital yayıncılık yalın internet hizmetlerinden ayrıca telefon hizmetlerinde de diğer firmalardan ayrıcalıklar sunuyor kablonet abonelerine. Ve her geçen gün altyapısının bulunduğu 24 ilden daha fazla ile ulaşmak için kendini geliştirmekte ve yenilemektedir.