Masaüstü Bilgisayarlar Artık Daha İnce

Masaüstü bilgisayar modelleri büyük bir değişim içerisine girdi. Artık tasarımları çok daha ince olan bu bilgisayarlar aynı zamanda daha şık bir görünüm de sunuyor.

Masaüstü Bilgisayarlar Artık Daha İnce

 Sadece ofislerde değil evlerde kullanım için deideal bir form kazanan tasarımlar arasında kasa için ayrı bir yer ayarlamanıza gerek bırakmayan modeller de mevcut. İşlemcisi, hızı ve daha pek çok özelliği ile bu yeni bilgisayarlar teknoloji gündemini uzun süre meşgul edecek gibi görünüyor.


Yeni bir masaüstü bilgisayar satın almak isteyenlerin karşısına çok sayıda farklı modelin çıktığını belirtebiliriz. Lider markalar tarafından dizayn edilen bu tasarımlar ihtiyaca yönelik bir seçim yapılabilmesini sağlıyor. Teknik donanımıyla göz dolduran internetten kolaylıkla incelenebilir. Ayrıca online olarak bu tasarımlara göz attığınızda fiyatlar hakkında fikir sahibi de olabilirsiniz.


Masaüstü Bilgisayarlar Teknik Özellikleriyle Göz Dolduruyor!


İ3 ya da i7 işlemciye sahip olan tasarımlar genellikle 1920 x 1080 çözünürlük sunuyor. Windows işletim sistemiyle donatılmış olan PC modelleri eskiye nazaran çok daha fazla renk seçeneği de sunuyor. Casper, HP,Lenovo ya da Hometech gibi sektörün öne çıkan markalarının imasını taşıyan bu tasarımları her yönüyle incelemek isterseniz Media Markt internet sitesine gidin. Çünkü bu sitede model seçenekleri çok fazla ve beraberinde fiyatlar da gayet makul düzeyde tutuluyor.


Ayrıca sitede beklentilerinize yönelik seçimler yaparak sadece bu beklentileri karşılayan bilgisayarların görüntülenmesini de sağlayabilirsiniz. Marka ve model seçeneği oldukça fazla ve bu nedenle hangi tasarımların sizin ihtiyaçlarınıza uygun olduğunu tespit etmeniz bu sitede kolaylaşıyor. Markadan işlemciye, renkten çözünürlüğe kadar dilediğiniz seçimi yapabiliyor ve sadece seçtiğiniz tasarımların listelenmesini sağlayabiliyorsunuz. Elbette bu durum fiyat kıyaslaması yapmayı da kolaylaştırıyor.


Bu arada sitede kimi zaman bilgisayar modelleri indirime giriyor. Eğer “bir süre bekleyebilirim” diyorsanız yüksek oranlarda indirimlerden faydalanma şansını da elde edebilirsiniz. Bu sayede ayırdığınız bütçe ile teknik açıdan çok daha üstün özelliklere sahip olan bir masaüstü bilgisayar  modelini satın alabilirsiniz. Ancak öncesinde mutlaka Media Markt web adresine tıklayarak modelleri ve fiyatları gözden geçirin.