NOKIA 3310 17 YILDIR ÇALIŞIYOR

İngiltere’de Dave Mitchell en eski mobil telefonu kullanan insan olduğu tahmin ediliyor. sahip oduğu Nokia’nın efsane modeli 3310’dan 17 yıldır vazgeçmiyor. Boş vakitlerinde Yılan oyununu oynadığını söylüyor

NOKIA 3310 17 YILDIR ÇALIŞIYOR
49 yaşındaki Dave mitchell, 17 yıldır aynı telefonu kullanıyor. İngiltere'nin en eski telefonunu kullanan kişi olduğu tahmin edilen Mitchell, Nokia 3310 model telefonunu 10 günde bir şarj etme ihtiyacı duyuyor.

Dave Mitchell, 17 yıldır değiştirmeden aynı telefonu kullandığını, bu süre zarfında telefonunun kendisiyle birlikte birçok zorluğa dayandığını anlatıyor. Telefonunu defalarca yere düşürdüm, çamaşır makinesinde yıkandı, yemeklerin içine düştü diyen Mitchell, akıllı telefonlara ilgi duymadığını belirtti.
 

"Birkaç yıl önce oğlum renkli ekranlı bir akıllı telefon verdi" diyen Mithcell, oğluna bunun tamamen vakit kaybı olduğunu söylediğini anlattı. 

Fotoğraf çekmek için fotoğraf makinesini kullandığını ve sıkıldığı zaman telefonundaki 'Yılan' oyununu oynadığını söyelen Mitchell, telefonunu değiştirmeyi düşünmediğini ekledi.