Samsung Galaxy S6'da güncelleme sonrası hata

Samsung Galaxy S6 kullananlarda çok önemli bir uyarımız var. Galaxy S6 kullanıcılarından bazıları 2 gün önce gelen güncelleme paketini yüklediler ve telefonları bir daha açılmaz oldu. Son güncellemede bir hata var ve telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor. Hatanın nedeninin sim kart la alakalı olduğu ve sim kart çıkarıldığı zaman telefonun normal çalıştığı belirtiliyor.

Samsung Galaxy S6'da güncelleme sonrası hata
Samsung Galaxy S6 telefon sahipleri son gelen güncellemeyi yüklediklerinde şok oldular. Çünkü telefonları bir daha açılmadı ve sürekli kendini açıp kapatmaya başladılar. Edinilen bilgilere göre; son gelen güncelleme paketinin bir yerinde hata var ve sim kart takılıyken telefon saçmalıyor resmen ve açılmıyor. 

Sim Kartı çıkardığınız zaman telefon normal çalışıyor. Hatanın kaynağı olan güncellemedi ilgili kodun değiştirilmesi ve yeniden güncellenmesi bekleniyor. Telefonu açılmayan Galaxy S6 kullanıcılarına ise yapacak tek şey kalıyor. Telefonlarını teknik servise ve garantiye göndererek, yeniden eski yazılımın yüklenmesini sağlamak. 

Son bir kaç gündür bu sorunla ilgili teknoloji forumlarında şikayetlerin çok sayıda artması sonrası sorunun çözümü için çalışmaların başlatıldığı belirtiliyor. 


Bu konuda sizde yaşadığınız problemi yorum kısmından sitemize yazarak diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz..