Samsung Galaxy S8 özellikleri ve çıkış tarihi

Samsung Galaxy S8 bomba gibi geliyor. Samsung'un amiral gemilerinden biri olmayı hedeflediği Samsung Galaxy S8 özellikleri ile baş döndürüyor. Yeni teknolojilerin kullanılacağı Samsung Galaxy S8'in çıkış tarihi merak ediliyor. İşte Samsun Galaxy müdavimlerini yakından ilgilendiren Samsung Galaxy S8'le ilgili tüm detaylar..

Samsung Galaxy S8 özellikleri ve çıkış tarihi

Galaxy S8’in isim hakkını Samsung aldı. Çok yakın bir zamanda kullanıcılara sunulacak olan model Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung tarafından yapılıyor. Galaxy S8’in isim hakkını alarak ABD’de dikkatleri üzerine çeken Samsung’un yeni modelinin nisan ayında satışa sunacağı bekleniyor. 


USPTO (ABD patent ofisi) ya yapılan başvuru olumlu sonuçlandı ve başvurunun ekran görüntüsü çeşitli basın kuruluşlarında yayınlandı. Başvuru sonucunda Galaxy S8’in isim hakkını ve ticari marka değerini Samsung aldı. Şu günlerde Samsung’un Galaxy S8 Plus veya Galaxy Edge gibi farklı versiyonlarının da isim hakkı için başvurması bekleniyor.

 

Samsung Galaxy S8’in özellikleri ne olacak?


Samsung’un beklenen yeni modeli ile ilgili detaylar tam olarak belirtilmiyor. İddialara göre Galaxy S8’in yeni bir tasarımla karşımıza çıkacağı ve en büyük farklılığının ise cihazın çerçevesiz bir ekrana sahip olacağı. 2017 de tüm telefonlardaki gibi samsung da bu modelinde ekran-gövde oranını arttıracak. Bunu sağlamak için modelde ekran tuşundan vazgeçileceği söyleniyor. Parmak izi okuyucusunun da nereye yerleştireleceği başka bir merak konusu.





Çift kamera teknolojisiyle üretileceğine kesin gözüyle bakılan Samsung Galaxs S8 MWC 2017’de tanıtılacak

Çift kamera teknolojisi



Çift kameranın teknoloji literatüründe  adı dual kamera. Çift kamera 1950 yıllarında daha gerçekçi görüntüler elde etmek için geliştirilen bir teknoloji. Cisimler arasındaki hassasiyeti ve renk tonunu hatta açısını değiştirip üst üste bindirerek çekilen görüntüler tıpkı insan gözünün gördüğü gibi yakınlık uzaklık hissinin bulunduğu görüntüler oluşturuyor. 
 
Dual kamera ile Farklı renk tonları ve açılarıyla resim alındığı için görüntülerde 3D ve gerçeklik artar. Kameranın fokus ve makro değeri artar. Kamera hassasiyeti artar. Poz alma hızı artar. Netleme ve AF değeri, ISO değerleri daha başarılıdır. Resimdeki renkli tonlar ile siyah beyaz tonlar arasındaki keskinlik artar. Resim kalitesi artmış olur. Resimde derinlik hissi ve konstrat bariz belli olur. Çekim hızı artar.