Whatsapp ekran görüntüsü bildirimi geliyor

Son zamanların anlık mesajlaşmada en çok kullanılan uygulaması whatssap güvenlik merkezini güçlendirmek için sürekli yeni özellikler çıkartıyor. Yakın zaman önce çıkan mavi tık gündeme damgasını vuran bir gelişme olmuştu. Şimdilerde ise en çok konuşulan ve yeni gelecek olan özellik ekran görüntüsü bildirimi. Bu özelliğin mavi tıktan çok daha fazla ses getireceği düşünülüyor.

Whatsapp ekran görüntüsü bildirimi geliyor
Kullanıcıların özel içeriklerini koruma altına almak adına farklı bildirimler sunan anlık mesaj yazılımları, şimdilerde ekran görüntüsü alındı bildirimi üzerine yoğunlaştılar. Bu sistem Instagram, Snapchat, Periscope gibi uygulamalardaki ekran görüntüsü alındı bildiriminin Whatsaap’a da geleceği iddiası ortaya çıktı. 

Bu sistemin uygulamaya girmesiyle, Whatsaap konuşmalarından alınan ekran görüntülerinde karşı tarafa bildirimler gidecek. Uygulama henüz Whatsaap tarafından resmi olarak onaylanmadı ama bu güncellemenin 5 Şubat sonrasında önce Beta kullanıcılarına sonra da tüm kullanıcılara sunulacağı iddiaları gün geçtikçe çoğalıyor.