WhatsApp'ta yanlışlıkla atılan mesajlar silinebilecek!

WhatsApp bir süredir beklenilen 2 bomba özelliği Beta sürümü ile beraber kullanıma sürdü. WhatsApp'ın mesajları silme ve canlı konum izleme özelliklerini aktif hale getirdiği Beta sürümü yayınlandı. İşte WhatsApP'a gelen 2 bomba özelliğin detayları..

WhatsApp'ta yanlışlıkla atılan mesajlar silinebilecek!
WhatsApp bir süredir dedikodusu yapılan 2 bomba özelliği Beta sürümü ile kullanıma sunarak hizmete sundu. Mesajları silme ve canlı konum izleme diye adlandırılan özelliklerin detayları Haber Gazete'de...

1. BOMBA ÖZELLİK: MESAJLARI SİLME

Mesajları Silme özelliğiyle yanlış mesaj gönderme devrinin sona ermesi bekleniyor. Bu özellik sayesinde bir kişiye yanlışlıkla mesaj attığınızda eğer o kişi mesajı okumamışsa, o mesajı silebiliyorsunuz. Hatta karşı tarafa mesaj sesi gittide baktığında bir şey görmese ayıp olur diye hayıflanıyorsanız,mesajı düzenleyerek tekrar gönderme şansınız bile bulunuyor. Bir çok WhatsApp kullanıcı bu özelliğin olmamasından şikayetçiydi ve Beta sürümüyle bu sorun ortadan kaldırılmış oldu. 

2. BOMBA ÖZELLİK: CANLI KONUM İZLEME

Bu özellikte oldukça işe yarayacak bir özellik gibi duruyor. Zira karşı tarafın izin vermesi durumunda konumunu GPS üzerinden canlı olarak takip etme şansınız olacak. Özellik ebeveynlerin çok hoşuna gidecek bu uygulama sayesinde öğrencilerin takibinin çok kolay olacağı belirtiliyor. Eğer çocuğunuzun okulu kırma ihtimali varsa telefonundan kendinize Konum İzleme Özelliği izni vererek,onun gün içinde nerde olduğunu rahatça görebilirsiniz. 

WhatsApp bu özelliklerini şimdilik sadece BETA sürümünde kullanıyor. Bu özelliklerin ilerleyen günlerde tam sürüm içinde kullanılması bekleniyor. 


Editör: Kadir Korkmaz / [email protected]