Beşar Esad'la ilgili ses kaydı ülkeliği karıştırdı!

Suriye'nin zalim lideri Beşar Esad öldü mü soruları sorulurken Suriye Rejimi açıklama yapmış ve Beşar Esad'ın sağlık durumunun fevkalade yerinde olduğunu açıklamıştı. Fakat bugün Suriyeli bir gazetecinin Esad'ın yattığı hastaneden görüştüğü bir kişiyle yaptığı ses kaydı ülkede ortalığı karıştırdı. Hastanedeki görevli Esad'ın hastanede yattığını doğruluyor.

Beşar Esad'la ilgili ses kaydı ülkeliği karıştırdı!
Beşar Esad'ın son sağlık durumuyla ilgili bir çok söylenti ortalıkta dolaşmakta. Visamel Hurra isimli Suriyeli gazeteci Beşar Esad'ın yattığı öne sürülen hastaneyi aradı ve ordaki görevliyle yaptığı konuşma dünya gündemine bomba gibi düştü. 

Son 10 gündür Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad'ın beyin kanaması geçirdiği,felç olduğu gibi söylentilerle ilgili Suriyeli bir gazeteci Esad'ın yattığı iddia edilen Şami Hastanesi'ni arayarak,kendini saraydan arayan biri olarak tanıttı ve ordaki görevliye Beşar Esad'ın sağlık durumuna dair sorular sordu ve bakın görevliyle aralarında nasıl bir diyalog geçti.

5 gündür Esad'a ait ne bir fotoğraf karesi var ne de bir video.. Beşar Esad'ın başına bir şey geldiği kesin gibi.. Bir iddia ya göre de kardeşi tarafından Esed'e darbe yapıldı. 


İŞTE KADIN GAZECİYLE HASTANE GÖREVLİSİNİN DİYALOĞU

İşte Esad'ın hastanede yattığı iddialarının sosyal medyadan yayılmasına neden olan telefon görüşmesinin detayları;

-(Kadın) Merhaba

(Erkek) Hoş geldiniz

-(Kadın) Ben başkanlık sarayından arıyorum. Cumhurbaşkanının sağlığı hakkında konuşmak yasaktır. Hastaneden her türlü bilgi vermek yasaktır.

(Erkek) Buraya gelen hastanın kim olduğunu bütün doktorlar bilirler.

(Kadın) Hastaneden Cumhurbaşkanı hakkında kimseye bilgi vermiyorsunuz. Bu konu sır

(Erkek) Tamam.

(Kadın) Kim Cumhurbaşkanı hakkında telefonla da olsa bilgi almak isterse vermiyorsunuz

(Erkek) Tamam. Oldu

(Kadın) Mesul doktorla, müdürle görüşmek istiyorum.

(Erkek) Bu konuyu anladım. Sorumluluk bende, onunla konuşacağım.

(Kadın) Cumhurbaşkanı hakkında kimseye bilgi vermeyecek tamam mı?

(Erkek) Tamam, anladım

(Kadın) Senin adın nedir?

(Erkek) Ben Hasan. Rezervasyon ofisinden

(Kadın) Pardon

(Erkek) Ben Hasan. Rezervasyon ofisinden

(Kadın) Ben Malak Ali Hasen. Başkanlık sarayından sizinle konuşuyorum. Tamam mı?

(Erkek) Okey okey.

(Kadın) Benim seninle konuştuğum zamanı kayıt ettim. Saat 12'yi 45 geçiyor ve seninle konuşuyorum. Sizden rica ediyorum, Cumhurbaşkanının hastanede olduğu hakkında kimseye haber vermiyorsunuz.

(Erkek) Teşekkür ederim

(Kadın) Teşekkür ederim

-Telefon görüşmesi tamamlandıktan sonra Visamel Hurra isimli kadın gazetecinin ses kaydına yansıyan sözleri ise son derece ilginç; Şami Hastanesi'nden itiraf ediyorlar. Beşar Esad bu hastanede.