İran'da korona virüsten ölenlerin sayısı artıyor

İran'da tablo git gide ağırlaşıyor. İran'da, ölü sayısı 194'e çıkarken alınan tedbirler daha da sıkılaştırılmaya başlandı. Okullar tatil edilmiş ve Cuma namazları iptal edilmişti. Polis tarafından kentlerin girişine kontrol noktaları bırakıldı ve o şehrin plakasını taşımayan araçların şehre girmesine izin verilmiyor.

İran'da korona virüsten ölenlerin sayısı artıyor

Korona virüsün pençesinde olan İran'da tablo git gide ağırlaşıyor. İran Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre bir günde 49 kişi Korona Virüs'ten hayatını kaybetti. 


Toplam  6 bin 566 kişide korona virüs vakasının bulunduğu İran'da, ölü sayısı 194'e çıkarken alınan tedbirler daha da sıkılaştırılmaya başlandı. Başkent Tahran'da virüsün git gide daha da yayılması üzerine İtalya'dakine benzer bir karar alındı. 


Bir günde virüse yakalanan kişi sayısının 743 kişi olduğu İran'da okullar tatil edilmiş ve Cuma namazları iptal edilmişti. 


Polis tarafından kentlerin girişine kontrol noktaları bırakıldı ve o şehrin plakasını taşımayan araçların şehre girmesine izin verilmiyor. Virüsün şehirler arasında taşınmasını engellemeye çalışan İran Sağlık Bakanlığı, virüsle ilgili yeni hastaneleri de karantina merkezi olarak hizmete aldı. İran'ın Resmi Hava Yolları Şirketi İranAir tüm Avrupa ülkelerine olan uçuşlarını askıya aldı.