Miss Universe 2017 Sonuçları belli oldu İşte Kainat Güzeli..

Filipinlerde düzenen Miss Üniverse 2017 diye anılan Kainat Güzellik yarışması sonuçları belli oldu. Türkiye'yi temsil eden Tansu Sıla Çakır dereceye giremezken Kainat Güzeli olarak Fransa'nın temsilcisi seçildi.

Miss Universe 2017 Sonuçları belli oldu İşte Kainat Güzeli..
Filipinlerde dün gece Türkiye saati ile gece 3'te yapılan Miss Üniverse 2017 yarışmasında Fransa birinci olurken Türkiye ilk 13'e giremeyerek elendi. Filipinler'in başkanti Manila'da yapılan güzellik yarışmasında Fransa'nın temsilcisi Kainat güzeli seçildi. 

Fransa'yı temsil eden model 23 yaşındaki Diş Hekimliği öğrencisi olan Iris Mittenaerewas Miss Üniverse 2017'nin birincisi oldu. 

Mittenaere, tacını geçen yılın birincisi Filipinli Pia Alonzo’dan teslim aldı. Böylece 64 yıl sonra ilk kez bir Kainat Güzeli Fransa’dan seçilmiş oldu.


En son 1953 yılında Fransız Christiane Martel Kainat Güzeli tacını takmıştı.ABD’li komedyen Steve Harvey’nin sunduğu Kainat Güzellik Yarışması'nda ikinci Kolombiyalı güzel oldu.

23 yaşındaki Kolombiya güzeli Andrea Tovar, Kainat Güzellik Yarışması’nda ikincilik tacını taktı.Kainatın en güzel üçüncü güzeli ise Haiti’den seçildi. 

25 yaşındaki Haiti güzeli Raquel Pelissier, 2010 yılında ülkesinde meydana gelen ve 300 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği depremde hayatta kalanlardandı. Yarışmada Türkiye’yi temsil eden 21 yaşındaki Tansu Sıla Çakır ise ilk 13’e giremeyerek elendi.