29 Ocak Siyer Sınavı Sonuçları açıklanma tarihi

29 Ocak Siyer Sınavı'na giren öğrenciler sonuçların açıklanmasını bekleniyor. Sınavı yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı tarihi Web Sitesi'nde açıkladı. İşte Siyer Sınavı Sonuçları'nın açıklanacağı tarih..

29 Ocak Siyer Sınavı Sonuçları açıklanma tarihi

29 Ocak günü yapılan Siyer Sınavı Soru ve Cevapları Sınav akşamı Rehber Tv'de yayınlanmış ve öğrenciler kaç netleri olduğunu hesaplamışlardı. Toplam 28 Umre ödülü hediye edilecek olan sınavın sonuçlarını öğrenciler 4 gözle bekliyor. Yarışmayı organize eden Peygamber Sevdalıları Platformu'nun Web Sitesi'nde sınavın açıklanma tarihi olarak Şubat ayı içerisinde ibaresi var fakat kaç Şubat'ta açıklanacağına dair net bir tarih yok. Dolayısıyla bu da öğrencilerin heyecanına heyecan katıyor. 


Yaş gruplarına kategorize edilmiş Siyer Sınavı sonuçlarında dereceye girenlere girdikleri dereceye göre ödüller var. Örneğin lise öğrencilerinin girdiği kategori de ilk 4'e umre ödülü var, 5-20 arasına dizüstü bilgisayar,20-40 arasına yarım altın hediyesi var. 18 yaş üstündekilerde ilk 20'ye girenlere 20 umre ödülü var. İlk okul ve Ortaokul öğrencilerine ise dizüstü bilgisayar,tablet bilgisayar,bisiklet,kol saati gibi hediyeler verilecek. 


29 Ocak Siyer Sınavı Sonuçları'nın Şubat ayının ortalarında açıklanması bekleniyor. 


Siyer Sınavı'nın açıklanma tarihi Resmi Sitesi'nde Şubat Ayı İçerisinde olarak belirtiliyor. Net bir tarih yok.