Eskişehir ve Kütahya’da yarın okullar tatil mi? 9 ocak kar tatili

Eskişehir ve Kütahya’da tüm Marmara Bölgesi’nin olduğu gibi yoğun kar yağışına maruz kaldı. Binlerce öğrenci ve veli yarın Eskişehir ve Kütahya’da okullar tatil mi sorusunu soruyor. Eskişehir Valiliği ve Kütahya Valiliği’nden yapılmış bir açıklama yok.

Eskişehir ve Kütahya’da yarın okullar tatil mi? 9 ocak kar tatili

ESKİŞEHİR’DE OKULLAR YARIN TATİL Mİ?


Eskişehir’de 9 Ocak Pazartesi günü okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Henüz Eskişehir Valiliği’nden yapılan bir açıklama olmasa da, Eskişehir’de bugünden itibaren Extrem Soğuk Dalgası deilen bir havanın etkisinin olacağı ve havanın -15 derecelere düşebileceği belirtiliyor. Eskişehir’de dondurucu soğukların buzlanma ve don olaylarını arttırması bekleniyor.

Yetkililer vatandaşları don ve buzlanma olaylarına karşı uyarırken,bir yandan da Eskişehir genelinde kar temizleme çalışmaları devam diyor. Özellikle şehrin mermer gibi kaygan zeminlerinde bir çok insan buzlanma nedeniyle kayarak düşüyor.

Eskişehir Valiliği’nden yapılmış herhangi bir kar tatili açıklaması yok. Böyle bir açıklama geldiğinde Haber Gazete olarak sizlerle paylaşacağız.


KÜTAHYA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kütahya’da da durum Eskişehir’den farklı değil. Kent merkezini beyaza bürüyen kar yağışının ardından belediyenin yol açma ve tuzlama çalışmaları devam ediyor. Demirci İlçesi’nde kar kalınlığının yarım metreyi geçtiği bildiriliyor. Demirci-Simav yolunun ulaşıma kapandığı yönünde haberler geliyor.

Kışın en zorlu günlerinin yaşandığı Kütahya’da 9 Ocak’ta kar tatili olup olmadığıyla ilgili henüz netleşmiş bir haber yok. Kütahya Valiliği’nden bir açıklama yapıldığında sizlerle paylaşacağız.


İLK KAR TATİLİ HABERİ BURSA'DAN GELDİ. BURSA VALİLİĞİ 9 OCAK PAZARTESİ GÜNÜ İL GENELİNDE TÜM OKULLARI TATİL ETTİ