İKSV Bin Üniversiteli Aranıyor projesi Sonuçları açıklanma tarihi

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (IKSV) tarafından Bin Üniversiteli Aranıyor adı altında bir proje düzenlenmiş ve İstanbul'da okuyan üniversite öğrencilerinin başvuruları alınmıştı. Öğrenciler İKSV'nin 250 TL değerindeki kartlar ilgili çekiliş sonuçlarını ne zaman açıklayacağını merak ediyor.. İşte Bin Üniversiteli Aranıyor Projesi'nin aşamaları...

İKSV Bin Üniversiteli Aranıyor projesi Sonuçları açıklanma tarihi
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), sponsoru Eczacıbaşı Topluluğu’nun desteği ile 18-25 yaş arası 1000 üniversiteli öğrenciye, İKVS’nin düzenlediği tüm etkinliklerde kullanabilecekleri 250 TL değerinde İKSV Kültür Sanat Kart hediye edeceğini bildirmiş ve başvurular alınmaya başlanmıştı.

Bu yıl 45. Yaşını kutlayan İKSV, 2017 yılında gençlerin kültür-sanat etkinliklerindeki katılımcılığını arttırmak amacıyla başlattığı Kültür Sanat Kart projesininin çekilişi, 13 Şubat 2017 tarihinde 09.00’da Salon İKSV’de başlayacak.Çekiliş sonucunda 1000 asil, 50 yedek öğrenci belirlenecek. 


İSİMLER AÇIKLANDI LİSTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN


PROJENİN KAZANANLARI 20 ŞUBAT'TA AÇIKLANACAK. HABER GAZETE OLARAK BİZDE KAZANAN İSİMLERİ BURDAN YAYINLAYACAĞIZ




Çekiliş sonuçları 20 Şubat 2017 tarihinde basına yansıyacak. Çekiliş sonrası asil ve yedek talihlilere e-posta ve taahhütlü posta yolu ile bilgilendirme sağlanacak. Kazanan talihliler, 21 şubat – 7 Mart tarihlerinde saat 10.00 – 17.00 saatleri arası Salon İKSV fuaye alanından kartlarını teslim alabilecekler.

 Asil talihlilerden kartlarını teslim alamayan olması durumunda sırasıyla bilgilendirme yapılacak yedek talihliler de 8-22 Mart 2017 tarihlerinde kartlarını alabilecekler. Kazananlar gerekli belgelerle bizzat başvurarak kimliklerini alabilecekler.

Kart teslimatı sırasında gerekli olacak belgeler


  • Öğrenci kimliği 
  • Fotoğraflı, kamu kuruluşları tarafından düzenlenmiş kimlik
  • Kazandıklarına dair yollanan e-posta

Editör: Yeşim Toprak / [email protected]


Önemli Not: Bu yazının tüm hakları HaberGazete.Com'a aittir. 5856 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©