İstanbul'da kar tatili tekrar uzatıldı

İstanbul 11 Ocak 2017 okullar tatil mi? Valilikten açıklama yapıldı mı sorusu mega kent de yaşayan öğrenciler ve velilerin en merak ettiği konu.

İstanbul'da kar tatili tekrar uzatıldı

Kar yağışının hayatı felç ettiği İstanbul'da okullar 9 Ocak bir gün tatil ilan edilmişti.Peki 10 Ocak için bir tatil açıklaması geldi mi?

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kar yağışlarının öğle saatlerinden sonra etkisini artıracağını belirtti. Yapılan açıklamada, aralıklı olarak İstanbul'da kar yağışlarının devam etmekte olduğu, bugün öğle saatlerinden itibaren de etkisini artırarak kar yağışlarının gece saatlerine kadar devam etmesinin beklendiğinin altı çizildi. Mevcut kar örtüsü üzerine güney kıyılarda 5 cm, iç ve kuzey kesimlerde ise 10-15 cm arasında ek örtü oluşturması beklenen kar yağışlarının oluşturabileceği, ulaşımda aksaklıklar, buzlanma ve görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.

 

Bu açıklamanın ardından Salı günü okulların tatil edilip edilmediği merak konusu oldu.Henüz İstanbul için bir tat,l açıklaması yok.Gözler Vali Vasip Şahin'e çevrilmiş durumda.Tatil haberi geldiğinde ilk burada olacak bizden sakın ayrılmayın.