İşte 11 Ocak 2017 kar tatili olan bütün iller(Güncellendi)

Kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor.Kar yağışının olduğu kentlerde tatil haberleride birer birer gelmeye devam ediyor.

İşte 11 Ocak 2017 kar tatili olan bütün iller(Güncellendi)

Kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor.Kar yağışının olduğu kentlerde tatil haberleride birer birer gelmeye devam ediyor.

 

İSTANBUL

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 2 gündür okulların tatil olduğu İstanbul'da yarın da okulların tatil edildiğini açıkladı.

İZMİR

Kar yağışı etkili olan İzmir'de de okullar yarın tatil edildi. Valilik konu ile alakalı açıklama yaptı.

EDİRNE

Edirne'de valilik yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime 1 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. Valilik açıklamasında, "İlimizde yaşanmakta olan elverişsiz hava şartları, bu duruma bağlı kötü yol koşulları ve meteorolojik bilgilere göre kar yağışı beklenmesi nedeniyle merkez ve ilçelerde resmi-özel ilköğretim ve orta öğretim okulları ve kurumlarında Valilik kararı ile 11/01/2017 Çarşamba günü eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelde 11/01/2017 Salı günü idari izinli sayılacaktır" denildi.

ÇANAKKALE'de 5 gündür etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle, 7 ilçede okullar yarın için 1 günlüğüne tatil edildi.

 

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kent genelinde 5 gündür etkili olan kar yağışı ve buzlanmadan dolayı okulların yarın tatil edildiği belirtildi. Yapılan açıklamada Gelibolu, Lapseki, Biga, Ayvacık, Bayramiç, Ezine ve Yenice ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullarda 1 gün süreyle eğitime ara verildiği ifade edildi.

 

 

 

Çanakkale'de etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle tatil edilen Gelibolu, Lapseki, Biga, Ayvacık, Bayramiç, Ezine ve Yenice ilçelerine; Çan, Gökçeada ile Eceabat ilçesinde taşımalı öğrenciler ile Alçıtepe İlkokulu da eklendi. 

 

Eceabat ilçesi ile Çanakkale merkezde eğitime devam edilecek. Merkezde sadece taşıma eğitim ile okula gelen ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim öğrencileri için okullar yarın 1 günlüğüne tatil edildi.

 

 

 

 

Edirne'de kar tatili 1 gün uzatıldı

 

 

EDİRNE

EDİRNE Valiliği, yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle kentte eğitime verilen 1 günlük arayı yarına da uzattı. Valilikten yapılan açıklamada yarın okulların yanı sıra resmi kurumlarda çalışan hamile ve engellilerin de idari izinli sayılacağını açıkladı.

 

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisinde olan Edirne'de valilik yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime 1 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. Valilik açıklamasında, "İlimizde yaşanmakta olan elverişsiz hava şartları, bu duruma bağlı kötü yol koşulları ve meteorolojik bilgilere göre kar yağışı beklenmesi nedeniyle merkez ve ilçelerde resmi-özel ilköğretim ve orta öğretim okulları ve kurumlarında Valilik kararı ile 11/01/2017 Çarşamba günü eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelde 11/01/2017 Salı günü idari izinli sayılacaktır" denildi.

 

Edirne Valiliği, geçen Cuma, Pazartesi ve bugün de kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime 1'er gün ara verildiğini açıklamıştı.

 

TEKİRDAĞ'DA DA TATİL EDİLDİ

 

Tekirdağ Valiliği de pazartesi gününden beri tatil olan okullarda yarın da tatilin devam edeceğini açıkladı. Açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle 11.01.2017 tarihinde Tekirdağ ili genelinde resmi ve özel tüm İlk ve orta dereceli okullar 1 gün süre ile tatil edilmiştir.Hamile ve engelli kamu görevlileri idari izinli sayılacaktır" denildi.

 

 

KIRKLARELİ'NDE DE TATİL EDİLDİ

 

Kırklareli Valiliği de pazartesi gününden bu tatil olan okullarda tatilin yarın da devam edeceğini açıkladı. Valilik açıklamasında, "Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 11 Ocak Çarşamba günü Kırklareli Merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm özel ve resmi eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca kamu çalışanı engelli ve hamile personellerde aynı gün idari izinlidir" denildi.

 

 

 

 

 

 

Isparta'da okullar tatil edildi

 

 

ISPARTA'da sabah başlayan şiddetli kar yağışı nedeniyle kent merkezinde okullar tatil edildi.

 

Isparta'da sabah saatlerinde şiddetli kar yağışı başladı. Kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kent merkezinde ve merkeze bağlı taşımalı eğitimin yapıldığı köy ve beldelerde öğleden sonra ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. 

 

Bölgede kar yağışı yoğun şekilde devam ederken, İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, yarın okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunun ilerleyen saatlerde netlik kazanacağını söyledi.

 

 

ISPARTA MERKEZ VE YALVAÇ'TA YARIN OKULLAR TATİL

 

Isparta kent merkezinde sabah saatlerinde başlayan yoğun kar etkisini sürdürüyor. İl merkezinde kar kalınlığı 35 santimi geçti. Kar yağışı sonrası bugün öğleden sonra eğitim ve öğretime ara verilirken, Valilik kararıyla il merkezi ve merkeze bağlı belde ve köylerle taşımalı eğitim verilen okullarda yarın da eğitime ara verildiği açıklandı. Ayrıca yarın hamile ve engelli kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı belirtildi. 

 

Yalvaç İlçesi'nde de yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiği açıklandı.